Jst mam pa (odkar sem preseljena v novo sobo) skoraj vse na obešalnikih, tko da mam trodelno omaro od tal do stropa. V bistvu je narejena po meri in tud sama sem si določila, kje bojo police, kje bojo deli za obešanje...pač čist glede na to, kako sem hotla met cunje razporejene.
V prvem levem delu so spodaj tri izvlečne police, ampak jih uporablja moj dragi. Vmes je del za obešanje (tu mam kiklce, oblekce, kostime, srajce...uglavnem take bolj lepe stvari al pa tiste, ki so bolj dolge), na vrhu pa spet dve polici (tam mam kr poletne kovtre -al pa pač zimske-).
Srednja omara je razdeljena na dva dela in oba sta za obešat. V spodnjem pa majčke z dolgimi rokavi pa puloverje, v zgornjem pa majčke brez rokavov pa majčke s kratkimi rokavi.
V desni omari mam pa spodaj spet izvlečne police, na katerih mam vse, kar rabm za treninge (majce s kratkimi rokavi, športne tope, kratke hlače, klubske trenirke...), nad tem je del, kjer se spet obeša (v tem delu so obešene hlače od kavbojk, lepih hlač do trenirk), na vrhu so pa spet police (tam mam pa mal bolj tople puloverje pa kkšne pletene stvari za katere ni dobr, da bi ble na obešalnikih...
Za spodnje perilo pa štumfe mam pa posebi predalnik...kko je pa to ločen, bom pa kdaj drugič

.