Star 22 let in še nedolžen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a imfit »

Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:27, skupaj popravljeno 2 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

čuftika napisal/-a:

OK, potem morte vedit da ženski nasvete bi vseeno lahko kdaj pa kdaj tut preštudirali, sej ne bote z tipi hodli, ampak z puncam, zato pa ne vem zakaj bi vsi moški nasveti držali kot pribiti.

V bistvu tipu, ki bi rad zvedel kako zadeve potekajo, ni treba kaj dosti spraševati niti moških, niti žensk, dovolj je, če opazuje okolico in uporabi zdravo pamet. Še vsak je prišel do ustreznih-istih-zaključkov.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

barbie_girl_85 napisal/-a:Samozavestni ljudje so taki kot so, ker menijo, da so taki najboljši,

Ljudje, ki se ne spremenijo, kljub neuspehom jst pravim neumni.

barbie_girl_85 napisal/-a:Že to, da se odločaš med tem, ali biti pokvarjen ali dober fant, priča o tvoji nesamozavesti.
Ja bravo. In kaj zdej, ko smo ugotovil, da je nesamozavesten? Jst bi se rad naucil igrat tenis. A je najboljsi instruktor je tak, ki mi ves cas samo razlaga, zakaj je jasno, da nisem profi, kot da tega ze sam ne vem. Njegovo trenutno stanje nesamozavesti je pac dejstvo in potrebne so akcije in spremembe, ki tudi ce jih ne izvede pravilno in izpade nesamozavesten, še vedno ni na slabšem kot je.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mogoče pa avtorja ovira tudi to, da večinoma zahaja okoli z isto družbo in na iste kraje in mu je potem nerodno pred prijatelji bit zavrnjen oz na veliko 'pecat' sploh če ni prepričan v svojo strategijo in se ne želi osmešit. jaz bi svetovala, da avtor mogoče poskusi it kdaj žurat s prijatelji iz drugega kraja in bo spoznal nove ljudi in se tudi lažje 'pretvarjal' da je totaln 'jebač' in da mu ženske ležijo pod nogami :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Džeki napisal/-a:
čuftika napisal/-a:

OK, potem morte vedit da ženski nasvete bi vseeno lahko kdaj pa kdaj tut preštudirali, sej ne bote z tipi hodli, ampak z puncam, zato pa ne vem zakaj bi vsi moški nasveti držali kot pribiti.

V bistvu tipu, ki bi rad zvedel kako zadeve potekajo, ni treba kaj dosti spraševati niti moških, niti žensk, dovolj je, če opazuje okolico in uporabi zdravo pamet. Še vsak je prišel do ustreznih-istih-zaključkov.

seveda :) Samo avtor teme sprašuje za nasvet, če se ne motim. :wink:
Lp
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^in kaj drugega je "opazuj okolico in uporabljaj zdravo pamet" kot pa nasvet?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

to se mi zdi tak samoumevno da okolico opazuješ...tak logično, da gledaš kaj se dogaja okoli tebe.
somehow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a somehow »

s0nckic4 napisal/-a:mogoče pa avtorja ovira tudi to, da večinoma zahaja okoli z isto družbo in na iste kraje in mu je potem nerodno pred prijatelji bit zavrnjen oz na veliko 'pecat' sploh če ni prepričan v svojo strategijo in se ne želi osmešit. jaz bi svetovala, da avtor mogoče poskusi it kdaj žurat s prijatelji iz drugega kraja in bo spoznal nove ljudi in se tudi lažje 'pretvarjal' da je totaln 'jebač' in da mu ženske ležijo pod nogami :wink:

TO JE TO, resno

vedno, ko sm s kiro zasral je blo to z nestandardno družbo, s tistimi ki se ponavadi ne družim. Recimo te, s katero sm zej že 4ič zasral, še moja družba vidla ni. nevem zakaj si sam nism tega gor prišo.

Ker moja standarndna družba je 5-15 ljudi, ki smo v takih odnosih kot ena vlka familija, mamo se radi, skup jemo, pijemo, športamo, hodimo ven, se učimo itd... očitno mam samo strah, da bi name s prstom kazali, ko bi me vidli s kero, ker tega niso vajeni.

ej hvala :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

somehow napisal/-a:očitno mam samo strah, da bi name s prstom kazali, ko bi me vidli s kero, ker tega niso vajeni.

Se še komu oz kateri zdi, da je somehow prišel stvari do dna?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

somehow napisal/-a:vedno, ko sm s kiro zasral je blo to z nestandardno družbo, s tistimi ki se ponavadi ne družim. Recimo te, s katero sm zej že 4ič zasral, še moja družba vidla ni. nevem zakaj si sam nism tega gor prišo.

Kako zasral, če si nedolžen?
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

zasrati= poljubljati se strastno :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

*mala* napisal/-a:zasrati= poljubljati se strastno :wink:

Ja to je pa res grozno sranje.
Nivea
Odgovori