sanjaanja napisal/-a:A pa se dejansko res dogovorite s fantom: od danes naprej pa hodiva, danes bova pa začela hodit? Jaz se nisem še z nobenim to dogovarjala.
Sem sklepala, da se ti o tem ne pogovoriš prej, ampak kar sama od sebe odločiš, od kdaj sta par
Torej, če preden greš v zvezo, z fantom razčistiš kaj hoče (kot si napisala), se zveza začne, ko so pojmi razčiščeni. In ni res, da se nisi še z nobenim "dogovarjala".
Ne datuma jaz nisem nikoli določala, pač sem v vezi ali nisem. Ne dogovarjam se od kdaj naprej hodiva, razčistiva pa zadeve kaj kdo išče, ker avantur nisem nikoli iskala, in če je bil fant neresen sem takoj zaključila. Če pa je iskal punco in je bil vredu sem mu dala možnost spoznavanja. No z zdajšnjim sva par let skupaj, veva kdaj sva se spoznala, kdaj sva se prvič poljubila, kdaj sva prvič sexala, nimava pa datuma kdaj sva začela hodit Ja, ja ko smo bili mladi je pa poljub pomeni že skoraj to, da hodimo ja.
In kje je potem problem? Če veš da sta v vezi, zakaj potem potrebuješ potrditev? Oz zakaj te skrbi, kaj potem, če te nikoli ne vpraša?
Problem je, ko punca ne ve, ali je v zvezi ali ne. In ta problem odpravimo z takim vprašanjem. Če je pa zveza samoumevna za oba, ni potrebe, da bi se spraševala, kaj se zgodi, če te nikoli ne vpraša
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
In kje je potem problem? Če veš da sta v vezi, zakaj potem potrebuješ potrditev? Oz zakaj te skrbi, kaj potem, če te nikoli ne vpraša?
Problem je, ko punca ne ve, ali je v zvezi ali ne. In ta problem odpravimo z takim vprašanjem. Če je pa zveza samoumevna za oba, ni potrebe, da bi se spraševala, kaj se zgodi, če te nikoli ne vpraša
Evo tole sem hotela. Odgovor, da je včasih samoumevna za oba, in da ni vedno potrebno, da se določa nek datum in potrjujej na vse mogoče načine
claire napisal/-a:Džeki zdaj pa jaz tebe vprašam (sicer se strinjam s tvojo teorijo "sex=zveza", ker ne morem ljubiti človeka, če ne vem ali sva v postelji kompatibilna) kaj bi rekel punci, če bi z njo npr. en mesec "hodil" (brez sexa) ko bi ona določila datum začetka zveze? ker roko na srce punce to rade delajo/mo. zaradi raznih obletnic in podobih zadev.
ključno vprašanje torej: ali bi ji upal reči, da se zate šteje zveza od vajinega 1. sexa?
Ni teorije, da bi jaz z eno hodil en mesec brez seksa, nobene, zato vprašanje nima smisla.
Džeki napisal/-a: Ni teorije, da bi jaz z eno hodil en mesec brez seksa, nobene, zato vprašanje nima smisla.
Če še nisva seksala, potem ne hodim z njo.
No ti praviš, da če ni sexa ni veze. Torej, če bi imel resno vezo pa bi se punca ponesrečila in postala hroma. Recimo, da z njo ne bi mogel več sexati. To pomeni, da bi iz veze izstopil, ker veza brez sexa ne obstaja.