Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

sanjaanja napisal/-a:^^ Potem imaš tudi ti malce nenavadno definicijo kdaj dva začneta hodit.

No lepo bi bilo slišati več definicij kdaj sta dva par.
Zame postaneta dva par, oziroma začneta hodit, ko sta skupaj zato, ker jima je lepo skupaj, ko se pogrešata, ko načrtujeta to nadaljevati, in ko hočeta nekaj več ne le sex.

daj me prosim citiraj, kje ti razbereš iz mojega posta kakršnokoli definicijo! jebemti in nepismenost na tem forumu!
sem lepo napisala da se par vsak zase odloči kdaj začneta hodit in nikjer nisem nič posploševala, kot npr. ti, ki praviš: "ko načrtujeta to nadaljevati" (aja! to si vsak le v glavi misli in potem je tu začetek "hoje"- kako prisrčno, res. in torej če sta si usojena izbereta isti datum. res ganljivo!)- pa dobro no, a si tega ne povesta z jezikom???? ker potem pa v naslednjem postu se pa čudiš ljudem, ki se dogovorijo od kdaj naprej hodijo, sama si pa isto napisala. ne vem no. kaj zdaj? a boš začela govoriti razumljivo?
ti sama očitno ne veš kaj definicija sploh je.
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Maj. 2010 9:44, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

purple_rain napisal/-a:^^ko smo bli mlajši, ja. :D

:)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...2krat
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barbie_girl_85 napisal/-a:
Sem pa že imela primer, ko sem jaz "hodila" s tipom, on pa z mano ni :eek: Posledica slabe komunikacije. In ni blo glih fajn...

Ali pa neresnosti tipa. Ker, če ni po naravi takšen dogovor nič ne pomeni. Važno je, da ti iskreno pove kaj išče. Sem že tudi sama naletela na enega, ki ni želel zveze, ampak dekle za občasna srečanja.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:^^ Potem imaš tudi ti malce nenavadno definicijo kdaj dva začneta hodit.

No lepo bi bilo slišati več definicij kdaj sta dva par.
Zame postaneta dva par, oziroma začneta hodit, ko sta skupaj zato, ker jima je lepo skupaj, ko se pogrešata, ko načrtujeta to nadaljevati, in ko hočeta nekaj več ne le sex.

daj me prosim citiraj, kje ti razbereš iz mojega posta kakršnokoli definicijo! jebemti in nepismenost na tem forumu!
sem lepo napisala da se par vsak zase odloči kdaj začneta hodit in nikjer nisem nič posploševala, kot npr. ti, ki praviš: "ko načrtujeta to nadaljevati" (aja! to si vsak le v glavi misli in potem je tu začetek "hoje"- kako prisrčno, res. in torej če sta si usojena izbereta isti datum. res ganljivo!)- pa dobro no, a si tega ne povesta z jezikom???? ker potem pa v naslednjem postu se pa čudiš ljudem, ki se dogovorijo od kdaj naprej hodijo, sama si pa isto napisala. ne vem no. kaj zdaj? a boš začela govoriti razumljivo?
ti sama očitno ne veš kaj definicija sploh je.

Kaj v tem postu sploh sprašuješ?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A je res tako težko vse v enem postu napisat? Mal tehnike odpiranja v novem oknu in klik citiranja, ter kopiraj- prilepi. Pa sej ni tak težko no....

(ali pa uporaba quote značk, sam to je pa res verjetno že preveč za nekatere...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

sanjaanja napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:
Sem pa že imela primer, ko sem jaz "hodila" s tipom, on pa z mano ni :eek: Posledica slabe komunikacije. In ni blo glih fajn...

Ali pa neresnosti tipa. Ker, če ni po naravi takšen dogovor nič ne pomeni. Važno je, da ti iskreno pove kaj išče. Sem že tudi sama naletela na enega, ki ni želel zveze, ampak dekle za občasna srečanja.

Ja ddddddddddd!!! VAžno da ti iskreno pove itak. Kako pa naj ti pove, če se o tem ne pogovorita/dogovorita? Sej o tem pišem. Da je treba prej izvohat, kaj pričakujeta eden od druzga. In tip ni bil neresen. Bil je resen. In jaz sem bila njegova FF. Po moji teoriji pa sem bila punca.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sanjaanja
glej- odjebi. ne da se mi sploh ukvarjat s tabo, ker si o-m-e-j-e-n-a & nepismena. ti se pa ne vtikuj več v moje poste, ker si bolna in me hočeš povsod provocirati ker si mi pač trobila osebne reči o eni uporabnici preko zs-jev, kar mi ni bolo všeč. tako da prosim. fuck off, ne boš ti mene. a-a.
grem jaz lepo kavico spit na čik skadit na sončka.[/b]
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Maj. 2010 9:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

V osnovni šoli je padel poljub, in že sta bila fant in punca. Dogovor ni bil potreben (razen v primeru, ko je dogovor pripeljal do poljuba).

V kasnejših letih pa ugotoviš, da kar po poljubu ne moreš sklepati, da si z nekom v zvezi.

Tako da - v mlajših letih nič dogovarjanja, ko si pa starejši, se je pa treba mal poment...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Jaz se o takšnih datumih ne bi dogovarjala in se tudi ne. Pomoje to sploh ni pomembno.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Kako pa potem obletnico praznujeta?

OK problem je rešen, ko sta enrat poročena.....pač se praznuje obletnica poroke. Za koruznike je pa že mal žgečkljivo....
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barbie_girl_85 napisal/-a:Ja ddddddddddd!!! VAžno da ti iskreno pove itak. Kako pa naj ti pove, če se o tem ne pogovorita/dogovorita? Sej o tem pišem. Da je treba prej izvohat, kaj pričakujeta eden od druzga. In tip ni bil neresen. Bil je resen. In jaz sem bila njegova FF. Po moji teoriji pa sem bila punca.

Vredu potem se razumeva. No jaz pri vsakem takoj na začetku razčistim kaj išče in hoče, preden se v karkoli spustim.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:sanjaanja
glej- odjebi. ne da se mi sploh ukvarjat s tabo, ker si o-m-e-j-e-n-a & nepismena. ti se pa ne vtikuj več v moje poste, ker si bolna in me hočeš povsod provocirati ker si mi pač trobila osebne reči o eni uporabnici preko zs-jev, kar mi ni bolo všeč. tako da prosim. fuck off, ne boš ti mene. a-a.
grem jaz lepo kavico spit na čik skadit na sončka.[/b]

Preberi si samo tale post pa boš videla kdo je normalen in kdo ni. In kaj v prejšnjem sploh lajaš name, ker ti ni nihče nič rekel.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Saj jo ne. Kar jaz srečujem fante se jim to zdi brez veze. Se mi zdi, da je sploh nesmiselno nekaj določati. No po letih že, ne pa nek prelomni datum. Ne vem na osnovi česa bi ga lahko določila.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

sanjaanja napisal/-a:A pa se dejansko res dogovorite s fantom: od danes naprej pa hodiva, danes bova pa začela hodit?
Jaz se nisem še z nobenim to dogovarjala.

Sem sklepala, da se ti o tem ne pogovoriš prej, ampak kar sama od sebe odločiš, od kdaj sta par :wink:

Torej, če preden greš v zvezo, z fantom razčistiš kaj hoče (kot si napisala), se zveza začne, ko so pojmi razčiščeni. In ni res, da se nisi še z nobenim "dogovarjala".
Odgovori