a hčerki boš tudi deviški pas nataknu in z rotvajlerjem strašu vse sosede moškega spola.
sej vem, da je to najbolj smiselna reakcija....ampak če dobro premisliš (objektivno predvsem)....misliš da bi tvoja taktika palila?
heh. horus. sej bolj ali manj podobno mislimo...samo malo odklona je.
itak. če zajebeš, zajebeš. ampak po drugi strani pa, cura je stara 16. ja. ok. je zafrknila malo. ampak a si ne zasluži še ene šanse. neke učinkovite vzgojne ukrepe, pogovor, izobraževanje o problematiki, ampak da ji daš housea arrest do konca lajfa al pa kličeš policijo.
ne vem, meni se to zdi pretirano. kot starš bi jo moral vzgajat, ne pa se igraš neke fašiste.
in ja. kot je rekla sirovka. starši v dotičnem primeru so očitno tudi problem.
najboljši mi je stavek:
Da pa izvem, da mi otrok konzumira droge ...
heh .. saj ne konzumira tebi droge, konzumira jih sebi ... in če je starš bil tako slep, da konzumiranja drog pri otroku ni prepoznal in če je bil tako slep, da ni videl, da je otroka nekam speljalo in da je otrok čustveno zabredel ... jah, kdo bo potem nad starši izvajal fašistične ukrepe.
Čeprov sm tud jst hudo proti kokainu, nej omenim, da je vsaj polovica sošolcev iz gimnazije za čase gimnazije (pa mogoče tud zdej, ne vem) poskusla oz. občasno uživala kokain. Tega je precej več kot si mislite in grem stavit, da njihovi starši ne vejo - večina je čist normalnih oseb, pridni študenti, itd. To je bl moda kot pa neke "težave", pomoje.
Horus napisal/-a:@puma Ker vsi konzumirajo droge zaradi custvene zabredenosti a ne A tudi kaditi zaradi tega zacnejo? Pa alkohol piti? Peer pressure in pomanjkanje hrbtenice je verjetno veliko pogostejsi razlog.
če bi se starši s svojimi otroci zares ukvarjali, ko so ti bili še mala deca ... potem ne bi imeli takšnih težav z temi istimi otroci ko ti pridejo v puberteto (ne glede ali ti konzumirajo koko kot šminko ali kot posledico čustvene zabredenosti).
In ker starši niso opravili svojega dela tako kot je potrebno, je zato potrebno otroke kaznovat z fašističnimi prijemi? ah daj no ...
Sirova je enkrat že podala teoriji o vzgoji (razliko), samo ne spomnim se točno v kateri temi.
Horus, tebe pa bo imela hči res najraje....in ti bo zagotovo zaupala in dobre in slabe stvari, če ji boš že vnaprej grozil z house arestom in ostalimi drastičnimi metodami.
Na tak način jaz odkrito rečeno staršu ne bi povedala niti za test vnaprej, kaj šele o kakšnih drogah, pijančevanju itd.