no midva sva se pa spoznala poleti na morju. on je na ta isti plac hodu že par let. no, preden sem šla pa jst na morje so bli pa pri nas doma družinski prijatelji iz nemčije. njihova hčerka je tok stara kt jst in se res fuuul dobr zastopva. no in so me skoz vabili zraven, sploh kolegica, men je blo pa ful nerodno vprašat na šihtu če lahko dobim še en teden frej, ker tist poletje res skor nč nism delala. no, če me ona ne bi tolk časa prepričevala, poj zih ne bi šla. ampak vprašala sem, dobila frej in smo šlli.
še isti dan, ko smo prišli tja, sva zvečer spozale 3 tipe. no in smo sedeli pred njihovo prikolco in nama povejo, da majo namen it zdej v Pulo in če greva zraven. pa midve ja itak, sam s starši se morva zment, ker sva ble stare 16. zmenl smo se, da če bova lahko šle, prideva nazaj k prikolci. starši so ful kompliciral, ker sva jih res komej kej poznale. no, končno sva jih prepričale, greva k prikolci, pa njih ni blo več tam. midve čist jezne, kk so lahk kr šli, in ker nisva vedle, kaj nej počneva sva šle pač na sprehod po kampu in se spraševale, kje za boga so vsi, da v celem kampu nč ne dogala. in se odločva da greva mal sedet na pomol, ko prideva tja pa vidva ene 30 folka - pleše, pije, dobra muska, ni da ni. in midve sam

. no in sva šle dol, se usedle par metrou stran, čakale in upale, da naju kdo opazi

. in res sva ble povablene zraven, in tam sem ga vidla. ampak ne prvič.. ko sva ble popoune s kolegico v trgovin je on pršu mimo in men je biu konc hud. no, ko sm vidla, da je on tm, sm bla čist paf

in sm si mislla "hvala ker ste šli v pulo brez naju

" no in tako je blo. začela sva se pogovarjat, povedou mi je, da so tud čez dan skoz na pomolu pa da naj prideva še midve. in od takrat naprej sva bla vsak dan skupi. no, čez par dni sva midva pa še par kolegou sedel na eni plaži. kmal so en za drugim šli, in ostala sva sama

takrt sva se prvič poljubila. ampak, on je iz tujine in vse skupaj sem jemala kot poletno romanco, saj si nisem predstavljala, da bi imela fanta od tako daleč. prišel je dan, ko sem jst mogla it domov. izmenjala sva si številke ipd. no, in ko sem bla naslednji dan doma, mi je poslal sms, da se je odločil, da gre en dan prej iz kampa, in da če mi je prav, bi se lahko ustavil še pri meni. in zgodilo se je

ko je odšel, sva se zmenila, kdaj spet pride in kmalu sem šla jst k njemu in tako se meniva in videvava že 3 leta