Ne bi rekla, jaz se počutim ko rožica, odkar sem jih nehala jemat (jemala 4 leta neprekinjeno, prej pa še s prekinitvami kake 2 leti). Je pa res, da vsak posameznik drugače reagira.
No, moram rečt, da veliko bolj intenzivno doživljam orgazme, kot da mi sploh še nikoli prej ni prav prišlo in mi je šele zdaj začelo zares prihajat

Poleg tega sem tudi velik bolj potrebna med ovulacijo, pa tudi na vlažnosti se mal pozna, ni več taka sahara
Dopuščam pa, da je vse zgoraj našteto posledica dejstva, da sem bla 2 mesca brez sexa in je blo mogoč zarad tega vse drugače, ko se je zgodilo po tolk dolgem času
No, seveda pa so se pojavli tud drugi stranski učinki ob prenehanju...npr. veliko, veliko bolj se potim. Vedno sem se imela za osebo, ki res redkokdaj zašvica, samo med intenzivno vadbo. Odkar sem nehala jemat tablete, konstantno nosim s sabo mini deodorant in osvežilne robčke, ker švicam ko konj, ko sem npr. v majčki brez rokavov, lahko občasno vidim kapljice potu, ki mi tečejo po nadlahti...grozno. Očitno sem v procesu intenzivnega čiščenja al kaj jaz vem. Se je mojim hormonom čist zmešalo in se ne znajo ustalit?
Poleg tega mi je izginil velik delež celulita, kljub temu, da nisem nič hujšala, jedla in gibala se isto kot ponavadi. No, res je, da ne pijem več sadnih sokov, vendar v zameno za to spijem več alkohola zadnje cajte
Sem pa zelo zelo presenečena, da nisem dobila nobenih mozoljev, tega sem se najbolj bala (že trkam na les).
Dejansko lahko povem, da se veliko bolj čutim, bolj sem v stiku sama s sabo, počutje se spreminja skladno z obdobjem ciklusa, ni vse enako ves čas, kot je bilo prej. So padci (pms), so pa tudi fenomenalni vzponi (ovulacija). Naše telo je zakon