gejba sem prebrala, kaj se je zgodilo tvojim nohtkom Upam, da jih čimprej spraviš nazaj v red Nad lakcom pa nisem preveč navdušena. Ali pa me je samo prestrašil rdeč odtenek po odstranitvi iz tvojih nohtkov
Fay - sedaj se skoraj ne opazi zabarvanosti, ker je pilica opravila svoje delo, ampak takrat sem bila pa čisto iz sebe, ko sem videla kakšne nohte imam.
Dita - tiste, ki jih je Mamy pofotkala? Na žalost so bili del zadnjega paketa iz Trans Designa. Sedaj sem se preusmerila na Ebay.
gejba napisal/-a:sedaj se skoraj ne opazi zabarvanosti, ker je pilica opravila svoje delo, ampak takrat sem bila pa čisto iz sebe, ko sem videla kakšne nohte imam.
Jz pa lih gruntam kaj naslednje gor dat..razpoložena sem za rumeno - že vidim, da tole ne bo dobr, ker je fajn podlaga za konad.
Tiste štiri-stranske pilice pridejo za take zadeve zelo prav. Ponavadi uporabim št. 2 in res narahlo spilim površino, potem pa s št. 3 in 4 zaprem noht.
To pomaga samo, če se takoj lotiš dela in pod pogojem, da ni bila barva tako močna, da je direktno prodrla globoko v noht.