Kako hitro med rjuhe?
-
- Cosmopsiho
kalanhoja napisal/-a:Džeki napisal/-a:Jasno, ko sem bil še samski in sem se šel zmenkarjenje, sem se vedno zmenil z večimi. Če imaš več vab v ribniku, je možnost dobrega ulova večja.
Ti pa nisi zahteven, če ti je toliko punc všeč. Eni imate nizke kriterije, eni imamo pa višje.
Glej, ni se ti treba za vsako ceno vpikovati v čisto vsak stavek, ki ga pišem.
Ne skrbi ti zame. Najti več kot eno žensko, ki mi je všeč, mi pa res ni bil problem, kaj je tu čudnega.
kdaj in pri katerih letih pa ste punce nazadnje okusile divji svet samskosti in eventuelno hodile na zmenke z osebami, ki bi vas mogoče dolgoročno zanimale?
pri 25 letih in gor je svet 'zmenkarij' malo drugačen, kot v najstniških letih. in se mi zdi res utopično predvidevati, da se nekdo dobiva na prvih zmenkih samo z mano, ker sem tudi jaz ponavadi imela več trnkov namočenih. ampak ko pride mimo nekdo, ki te res zanima IN ti poleg tega tudi vrača interes, se to prekine. če bi pa kdaj izvedela, da je moj sedanji fant pijačkal in počel še kaj drugega še s katero preden so stvari postale resne, me res ne bi motilo. (načeloma pa teh stvari res ne rabim vedeti in po njih ne sprašujem)
v srednji šoli so bile stvari ponavadi res takšne, da si se začel lupčkat in pol si že takoj hodil. ampak na določeni stopnji zrelosti je pa treba tut splezat iz teh okvirov in na stvari pogledat malo širše
in si tut ne predstavljam, da sem jaz tak božji dar svetu, da tip po prvem zmenku ve, da sm jaz tista, s katero si želi preživeti celo življenje 
pri 25 letih in gor je svet 'zmenkarij' malo drugačen, kot v najstniških letih. in se mi zdi res utopično predvidevati, da se nekdo dobiva na prvih zmenkih samo z mano, ker sem tudi jaz ponavadi imela več trnkov namočenih. ampak ko pride mimo nekdo, ki te res zanima IN ti poleg tega tudi vrača interes, se to prekine. če bi pa kdaj izvedela, da je moj sedanji fant pijačkal in počel še kaj drugega še s katero preden so stvari postale resne, me res ne bi motilo. (načeloma pa teh stvari res ne rabim vedeti in po njih ne sprašujem)
v srednji šoli so bile stvari ponavadi res takšne, da si se začel lupčkat in pol si že takoj hodil. ampak na določeni stopnji zrelosti je pa treba tut splezat iz teh okvirov in na stvari pogledat malo širše

-
- Cosmopsiho
lahko, ni pa nujno
teoritiziranje o tem ponavadi privede do posploševanja, ki pa tukaj niti ne pride v poštev.
vsaka oseba ma svojo dinamiko odnosov in sama ve, kako se odziva na določena dejanja drugih ljudi.
recimo, lahko mi je tip zanimiv, me fizično privlači, se dobivava, seksava... ampak dokler ne dorečeva, da sva exclusive, nimam kaj zganjat kakršnegakoli ljubosumja v smislu, kako me okrog prinaša. sicer pa takrat še nisi z osebo ponavadi toliko v stiku, da bi take dejavnosti ugotovil. sčasoma pa itak greš po filingu in takrat, ko te tipo sredi centra drži za roko, predstavlja svojim prijateljem in ko se v pogovoru začne uporabljat partnerska terminologija, že veš, kam stvari peljejo.

teoritiziranje o tem ponavadi privede do posploševanja, ki pa tukaj niti ne pride v poštev.
vsaka oseba ma svojo dinamiko odnosov in sama ve, kako se odziva na določena dejanja drugih ljudi.
recimo, lahko mi je tip zanimiv, me fizično privlači, se dobivava, seksava... ampak dokler ne dorečeva, da sva exclusive, nimam kaj zganjat kakršnegakoli ljubosumja v smislu, kako me okrog prinaša. sicer pa takrat še nisi z osebo ponavadi toliko v stiku, da bi take dejavnosti ugotovil. sčasoma pa itak greš po filingu in takrat, ko te tipo sredi centra drži za roko, predstavlja svojim prijateljem in ko se v pogovoru začne uporabljat partnerska terminologija, že veš, kam stvari peljejo.

Pri meni se ni nič spremenilo glede zmenkarij pred in po 25em letu. Ne mislim, da ne smeš hodit z večimi na pijačo. To sem z večimi hodila še bolj po 25em kot prej. Ampak to je šlo za druženje, za prijateljstvo, ki se je pri nekaterih ohranilo še tudi naprej, ko sem že imela fanta.
Sem pa proti temu, da z nekom misliš resno, gradiš ne tem, da bosta šla v vezo, okrog pa se dobivaš z drugimi za sex, ne za pijačo. Sexala nisem v istem obdobju nikoli več kot z enim.
Sem pa proti temu, da z nekom misliš resno, gradiš ne tem, da bosta šla v vezo, okrog pa se dobivaš z drugimi za sex, ne za pijačo. Sexala nisem v istem obdobju nikoli več kot z enim.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Pa dobro, no, sej pomoje so redki taki..verjetno se tud razni Džekiji malce umirijo, ko ugotovijo, da je punca "girlfriend material" in se pač začnejo ekskluzivno njej posvečat. Ampak, v teoriji, po njihovo, do takrat, ko se tega ne zavejo/odločijo, si puščajo odprte možnosti.novapunca napisal/-a:Sem pa proti temu, da z nekom misliš resno, gradiš ne tem, da bosta šla v vezo, okrog pa se dobivaš z drugimi za sex, ne za pijačo. Sexala nisem v istem obdobju nikoli več kot z enim.