Js tud Mi jo fant kupil danes. Čeprov čakam še na črno-belo.
Res je fajn, pa tudi dekolte ni tak globok kot sem se bala, da bo. Najboljša stvar, ki sem jo kdaj kupila za 5€
Nestrpno čakam pa še 2 sandale. Ter pofirbcala bi rada FAA kolekcijo, če bo sploh prišla do nas
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Dita- napisal/-a:Vidim da link ne dela. Tegle sm mislila, je pa tudi v črni barvi
Tegale sem opazla danes na čopovi v tretjem nadstropju se mi zdi...tam kjer je tud nekaj drugega spodnjega perila. Je pa samo v črni barvi, če sem prav pogledala.
A je katera vidla pri nas tele sandale? Pa tole 2 majčko imajo še?
Pa še par luštnih bodočih izdelkov (več jih je na FB):
Še posebno tale bež playsuit je luštn.
+ par jesenskih kosov
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, sej mi jih je sestrična ta teden kupila Men so pa čist fajn. Nič posebnega, ampak za teh 13€ čist kul
Danes so imeli v City Parku tudi tiste božanske čevlje, o katerih sem že nekaj časa sanjala. In sicer ne v beli, ampak v črni barvi, pa so mi ravno tako všeč. Našla sem jih pa čisto po naključju, ko sploh nisem gledala, pa še samo eni moje cifre so bili... Tako da sem trenutno blazno happy.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
^ ko si ravno napopala tole črtasto kiklo ena zgodbica:
na ta sistem črtasto plavo/smetanasto belo kiklco sm pred par mesci kupla pri HM... in veselo nosila glih ene dvakrat, dokler je pred par dnevi nism dala prat in to k plavemu perilu, ker nism bla zihr kokl bodo tiste plave črte kej spušale barvo... seveda so se tiste umazano bele črte lepo ofarbale v umazano beloplavo... in ko sem hotla zadevo rešit z onim praškom za razfarbanje perila (na katerem eksplicitno piše da je tudi za barvno perilo) je bla rekacija podobna kemijskemu eksperimentu: plave črte so v momentu začele spuščat rumeno barvo in se spremenile v sive, posledično se je cela kikla obarvala v eno rumenkasto farbo kot da bi se kdo poscal nanjo... jst kr nism mogla verjet... še nikol se mi z nobeno cunjo ni niti približn kej podobnega zgodil... seveda sm bla skrajno besna in razočarana, ker sem res rada nosila to kiklco ker je bla taka lahka in poletna... in sem se začela resno spraševat kaj to za en sranje od barv HM uporablja na svojih cunjah... tko da pozor kako perete HM cunje da ne boste dal v stroj zeleno jopco, ven pa dobil vijolčno
Jst kadarkoli kupim neko novo oblačilo, pa naj gre za stvar iz H&M ali katere druge trgovine, vedno, ampak res vedno najprej posebej operem, da vidim če kaj spušča barvo ali da se mi slučajano ne zgodi podobna katastrofa, opisana zgoraj...