se misli katera od vas prijavit? Mislite spremljat? Jaz definitivno bom, še posebaj ker se misli kolegica prijavit
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Spremljala bom, definitivno, če ne zaradi drugega zato, da primerjam z drugimi top modeli. Kdo pa bo voditeljica? Predvidevam, da bo Jaya imitiral Iggy al kar je že
[vanessa] napisal/-a:Močno dvomim, da bo to na nivoju. In najbrž se bo tudi kr močno razlikovalo od ostalih top modelov.
Če bo oddaja licenčna,potem si lahko obetamo nivo,kot smo ga bili vajeni doslej.
Jaz bom pogledala vsaj na začetku,potem pa bom vidla,kako bo.Če bom med tekmovalkami imela favoritiko,potem bom zagoto zanjo navijala do konca. Kdaj predvidoma se pa začne?
Ne pričakujem, da bo tako kot v Ameriki, kar je itak logično. Ampak, tako kot je ena že napisala, če bodo imeli licenco, kar verjetno bodo, bo oddaja verjetno morala doseči nek zahtevan nivo.
Meni se zdi, da so spravili na kup kar dobro oddajo- za Slovenijo seveda. Absurdno bi bilo pričakovati oddajo na ravni Amerike ali Anglije.
Res pa je, da nikoli nesem gledala Anglija ima talent ali kakšenega idola, tako da nisem vedela kaj naj pričakujem. Vseeno se mi zdi, da so za naše razmere naredila kar sprejemljivo oddajo.
Seveda tudi za Slovenski top model ne pričakujem niti polovico od tega kar ponuja Amerika (čeprav je meni Avstralski model 100x boljši od Ameriškega) bo pa zanimivo videti, kaj lahko naredijo s ponudbo deklet, ki jo ima Slovenija (če jih bodo sploh lahko zbrali 13). A je kakšna starostna omejitev?
[vanessa] napisal/-a:Močno dvomim, da bo to na nivoju. In najbrž se bo tudi kr močno razlikovalo od ostalih top modelov.
Če bo oddaja licenčna,potem si lahko obetamo nivo,kot smo ga bili vajeni doslej.
a hrvaški top model je bil licenčna oddaja? ker tist je blo podn od podna. bom pa defenitivno gledala
Meni je bilo zanimivo gledat Hrvaški top model Sem se ful nasmejala, še posebej Borutu. Dekleta niso bila nič posebnega- so bila tudi mladoletna- una bjonda-valentina, ki je bila v finalu se mi zdi, da še ni imela 18let. Mi je pa rekla kolegica iz Hrvaške, da niso dobile obljubljenih nagrad in da je bila cela afera glede tega.