Še moje mnenje glede demonstracij
1. Vsi govorijo glede transparentov kot so tu sem zaradi alkohola in tu sem, ker ni pouka. Ja naredil jih je moj sošolec, fora tega je bla zajebancija, ker so vedeli, da bodo s temi transparenti glavna tema vseh medijev.
2. Ljudje govorijo, da se ne zna noben mladostnik nič zmenit na normalen način, mislim, da so se nekajkrat pogajal s Pahorjem, glede malega dela, da bi zakon vsaj malo omilili, pa ni bilo nobenih sprememb.
2. Politiki govorijo, da česa takšnega niso pričakovali, hmm le zakaj je bilo tolk policistov specialne enote pripravljenih, hja očitno je pa le nekdo vedel kaj se bo zgodilo in mislim, da če bi isto minuto, ko so protestniki prišli pred parlament, stopil ven Pahor in povedal, da se lahko dogovorimo tako, da bo dobro za nas in za njih do tega ˝sranja˝ sploh nebi prišlo.
3. Država spravlja, dijake, študente, delavce in upokojence na rob obupa, sami živijo luksuzno, brez nikakršnih pomanjkljivosti in očitno sploh nevejo kako nekateri živijo. Delodajalci izkoriščajo študente, jih zaposlujejo, ker jim ni treba plačevat prevoza, malice in ostalih dodatkov, če pa pisneš, zakaj te ne zaposlijo redno, boš pa verjetno v prihodnjih dneh videl samo še vrata firme. Dijaki, ki se vozijo iz krajev izven Ljubljane, dajejo za karte tudi po 110€ medtem, ko dajejo Ljubljančani 17€ za urbano in to je to, kje je v tem primeru država, da bi omogočila vsem enake pogoje vsaj glede prevoza. Glede malice se sicer strinjam, da bomo plačevali majhen delež, ker je noben ne ceni in jo večina dijakov meče stran.
4. Ne podpiram nasilja, ampak se mi zdi čisto normalno, da so razbili parlament, sploh ne vem kaj so ljudje drugega pričakovali, tudi včeraj, ko je bila maturantska parada so mediji govorili samo o alkoholu skoraj nihče ni omenil, da je bil rekord podrt, sramota! Ne vem zakaj se vtikajo v to kolk folk pije, večina je polnoletnikov in ali bo pil ali ne je stvar posameznika in ne medijev. Sama sem bila na demonstracijah in sem dobro opazovala dogajanje, mediji so videli 10 pijanih mladostnikov in jih izpostavili v javnosti kot da je bil ves folk pijan. Sama lahko rečem, da je bila večina trezna.
Mediji samo napihujejo zadeve, ki so v škodo študentom in dijakom realne situacije pa nihče ne omenja