Ne se hecat s takimi. Če ni seksa nisem niti slučajno v zvezi z zensko oziroma sem implicitno prost da počnem kar hočem z drugimi ženskami.mateja79 napisal/-a:Jaz se tudi ne morem strinjati, da je sex predpogoj za zvezo, oziroma najprej sex, potem pa, če je ta dober greš v vezo. Edino če to sprobavata eno leto. Kajti tip je lahko šele neizkušen in se išče, ali pa recimo ne pozna kaj bi ti rada. V tem primeru bi imeli izkušeni veliko več šans dobit punco.
In kaj je za nekoga dober sex? Najbrž so kriteriji različni. A to pomeni, če nekdo hoče z nekom še sexati, da je bil sex dober?
Aja pa tista, ki pravi, da po dveh minutah rajcanja še mokra ni, midva se samo malo poželjivo pogledava pa sem že mokra, ker že po očeh veva o čem razmišljava. Mislim, da smo si različni in je težko biti pameten za druge.
Kako hitro med rjuhe?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij napisal/-a:Če ni seksa nisem niti slučajno v zvezi z zensko oziroma sem implicitno prost da počnem kar hočem z drugimi ženskami.
Meni je tako razmišljanje zgrešeno. Sklepam da potem zate tisti, ki nismo sexali že v štartu, se pravi na začetku pol tisti čas brez sexa ne štejemo da smo v bili zvezi al kok...Skratka čudno

čuftika napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Če ni seksa nisem niti slučajno v zvezi z zensko oziroma sem implicitno prost da počnem kar hočem z drugimi ženskami.
Meni je tako razmišljanje zgrešeno. Sklepam da potem zate tisti, ki nismo sexali že v štartu, se pravi na začetku pol tisti čas brez sexa ne štejemo da smo v bili zvezi al kok...Skratka čudno
Nič čudno, se čist strinjam z Mahagonijem.Sej nismo stari 15 let, da držanje za rokce štejemo za zvezo.
Seks je en od bistvenih delov zveze.Če ni seksa, ni zveze.Oz-dokler ni seksa, ni zveze.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Dobr, da si dodal drugi del, sicer bi vprašala: kako pa potem kasneje v zvezi, ker so vedno vzpodni in padci, in recimo da pride do situacije, ko se neki časa ne sexa - kaj, se takoj to zvezo prekine in gre naprej, al se vztraja pa hkrati išče neki za zraven, za zabavo..?Džeki napisal/-a:Seks je en od bistvenih delov zveze.Če ni seksa, ni zveze.Oz-dokler ni seksa, ni zveze.
Saj je Mahagonij čisto jasno napisal; pač ne bi bil v zvezi, v kateri ne bi bilo seksa. Seveda to ne pomeni, da se morata že na prvem zmenku dat dol, vendar je pa zelo čudno, če se recimo čez pol leta še vedno ne bi poseksala.purple_rain napisal/-a:Dobr, da si dodal drugi del, sicer bi vprašala: kako pa potem kasneje v zvezi, ker so vedno vzpodni in padci, in recimo da pride do situacije, ko se neki časa ne sexa - kaj, se takoj to zvezo prekine in gre naprej, al se vztraja pa hkrati išče neki za zraven, za zabavo..?Džeki napisal/-a:Seks je en od bistvenih delov zveze.Če ni seksa, ni zveze.Oz-dokler ni seksa, ni zveze.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja se pač počaka, je ne bi zaradi tega pustil. Da mi pa ona takoj v štartu, še preden bi se sploh prvič dala dol reče, da bom moral na seks še dolgo čakat, uf, to se ne bi imela več kaj pogovarjat. Ali je ona vzdržna do poroke, ali pa ima za to meni povsem nerazumljiv razlog.purple_rain napisal/-a:^^zdej pa še enkrat preberi kaj sem napisala/vprašala.
Fantin beri kar pišejo predhodniki, oz. vsaj to kar citiraš
Aja, no hvala da sta me razsvetlila, Džeki in Mahagonij, da vem da morem odšet čas, ko nisva sexala in šele nato dobim dejasko obdobje kolikor sva v zvezi
:box:
No če tak gledam pol tut moj fant je mel eno zvezo manj, ker v njej ni bilo sexa.
Sm brez besed.

Aja, no hvala da sta me razsvetlila, Džeki in Mahagonij, da vem da morem odšet čas, ko nisva sexala in šele nato dobim dejasko obdobje kolikor sva v zvezi

:box:
No če tak gledam pol tut moj fant je mel eno zvezo manj, ker v njej ni bilo sexa.

Sm brez besed.
purple_rain napisal/-a:Dobr, da si dodal drugi del, sicer bi vprašala: kako pa potem kasneje v zvezi, ker so vedno vzpodni in padci, in recimo da pride do situacije, ko se neki časa ne sexa - kaj, se takoj to zvezo prekine in gre naprej, al se vztraja pa hkrati išče neki za zraven, za zabavo..?Džeki napisal/-a:Seks je en od bistvenih delov zveze.Če ni seksa, ni zveze.Oz-dokler ni seksa, ni zveze.
Dokler ni seksa ni zveze.
Ja normalno, da so vzponi in padci, ali pa nekdo bolan in če zato nekaj čas ane seksata,se ne šteje, da je zveza prenehala.Ne pogovarjamo se o tem.
Pogovarjamo se o tem :
Spoznam žensko (za lažjo predstavo pišem v prvi osebi). Dokler prvič ne seksam z njo, se nimam za njenega partnerja in po mojem mnenju nisem v vezi.
ma ja, če ni bilo v zvezi sexa, to še nekok razumem da ni šlo za tisto pravo zvezo.
Ampak dokler ni sexa, da to pol ni zveza, to je meni osebno kr nekaj in čisto mimo. Saj se lahko maš s partnerjem čisto fajn tut brez sexa, si nanj zavezan, zaljubljen, o neki ljubezni je še prezgodaj govorit, vsaj ponavadi. Se pač lubčkaš pa cartaš
In ne vem zakaj to ne šteje pod zvezo, sej pa tega ne počneš kr z vsakim
Ampak, vsakmu svoje.
Ampak dokler ni sexa, da to pol ni zveza, to je meni osebno kr nekaj in čisto mimo. Saj se lahko maš s partnerjem čisto fajn tut brez sexa, si nanj zavezan, zaljubljen, o neki ljubezni je še prezgodaj govorit, vsaj ponavadi. Se pač lubčkaš pa cartaš

Ne morem biti čustveno intimno navezan na žensko, s katero nisem seksal.
Ta svoj obrambni mehanizem sem razvil že zgodaj v mladosti, da me ne bi kakšna vozila okoli s forami "sva skupaj, prvič pa ti bom dala, ko bo meni pasalo, ti kar lepo čakaj in bodi zvest".
Ne bejbi, dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobenih dolžnosti do tebe.
Ta svoj obrambni mehanizem sem razvil že zgodaj v mladosti, da me ne bi kakšna vozila okoli s forami "sva skupaj, prvič pa ti bom dala, ko bo meni pasalo, ti kar lepo čakaj in bodi zvest".
Ne bejbi, dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobenih dolžnosti do tebe.
-
- Cosmopsiho
Po logiki nekaterih, so očitno ženske, ki so spoznale tipa in seksale z njimi, čeprav je bilo v njeni glavi ONS, v zvezi z vsakim, ki mu je dala.
Od osebe do osebe je odvisno kdaj se bo prvič vrgla med rjuhe. Sej ne rečem in marsikdo bo to zanikal, ampak seks JE pomemben del v zvezi, kdaj pa je tisti "prvič" je pa odvisno od posameznika.
Zmotno se mi pa zdi razmišljanje in pogovor v smislu "že en teden se dobivava pa še nisva seksala-klinc ga/jo gleda!" in posledično ga/jo skensla. Kr neki. (In ne, ne govorim iz lastnih izkušenj.)
In "dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobenih dolžnosti do tebe." izjave... wtf?! Sej vem, da ima vsak svoj način razmišljanja (hvala bogu) ampak honestly, wtf?!
Od osebe do osebe je odvisno kdaj se bo prvič vrgla med rjuhe. Sej ne rečem in marsikdo bo to zanikal, ampak seks JE pomemben del v zvezi, kdaj pa je tisti "prvič" je pa odvisno od posameznika.
Zmotno se mi pa zdi razmišljanje in pogovor v smislu "že en teden se dobivava pa še nisva seksala-klinc ga/jo gleda!" in posledično ga/jo skensla. Kr neki. (In ne, ne govorim iz lastnih izkušenj.)
In "dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobenih dolžnosti do tebe." izjave... wtf?! Sej vem, da ima vsak svoj način razmišljanja (hvala bogu) ampak honestly, wtf?!