Ne vem pa kako karkoli od tega kolesarju pomaga pri tem, da se spremeni..

barbie_girl_85 napisal/-a:Iz vsega skupaj sem razbrala da
1. preveč burno odreagiraš in si nagnjen k pretiravanju (prepir zaradi pogretga zajtrka, komplikacije zarad prevoza, fobije da te sodelavci zasledujejo, ona se hoče pogovort ti pa zahtevaš, naj ti da konc po telefonu ipd....
2. stalker!!! (razni nepotrebni sms-i, pritiski, obiskovanje študentskih žurov da jo srečaš, selitev v isti kraj...Halo!!!! To je bolano!!!!)
purple_rain napisal/-a:^^3. bejba je verjetno rabila izgovor, kapljo čez rob, za prekinitev zveze, imho.
čuftika napisal/-a:ampak dejansko nism vedla ker je šlo vse prehitro zame in je bilo res čisto na začetku...
kolesar napisal/-a:Midva sva bila skupaj dobr mesec, poznala sva se pa iz sluzbe že dobro leto in pol prej.
Sej nč ne spreminja zgodbe?claire napisal/-a:kolesar napisal/-a:Midva sva bila skupaj dobr mesec, poznala sva se pa iz sluzbe že dobro leto in pol prej.
in v tvoji 1. temi:
"Z punco sva se pred dvema mesecema razšla."
a bi se Vi blagovolili odločiti? skos spreminjaš svojo zgodbo
kolesar napisal/-a:Po tej propadli vezi čutim, da se moram spremeniti. Ne vem kako bi začel delati na sebi. Najraje bi si v knjižnici sposodil par dobrih knjig na to temo in jih predelal. Poznate kako?
Ti jurišaš iz ene bedarije v drugo. Pa nehi bit tok desperate fak no. Sanja se ti ne kok to ženske odbija.kolesar napisal/-a: Rekel sem ji, da če me misli pustit naj mi takoj pove po telefonu.
....
Ves čas sem jo poizkušal lubčkati, ona pa se mi je odmikala.
....
zato sem jo vprašal, ali gre lahko čez to in ali sva še vedno fant in punca.
....
Torej sem se preselil v isti kraj, da bi naredil korak proti njej.
....
Povedal sem ji tudi, kaj cutim do nje, točno zakaj je ona tista, ki mi je tako zelo všeč. Izlil sem ji svoja čustva.
....
Potrdil sem, da ji dam toliko časa, kolikor ga potrebuje.
....
Isto sekundo sem ji napisal SMS, "a ni to neverejtno naključje kje se srečava, da ji še vedno dajem čas in da jo lepo prosim, da če bo čutila, da ji nisem več všeč, da naj mi pove, da grem jaz naprej! In da jo ljubim."
....