Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

mogoče bi pa za tole lahko odprli novo temo :D (tukaj smo že itak neki časa ot)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

maš prav ja :D

Tema odprta......vabljena
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

drugače pa da samo pojasnim prejšnje neskladje: nanašala se je na dve različni izkušnji- na eno sm pomislila ob pisanju enega posta, na drugo pa ob pisanju drugega...

verjetno bi bilo bolje rečeno, da je dober seks res sestavljen iz večih faktorjev... ko pa vse koincidira, je pa fenomenalen :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

delusional napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Čakanje pol leta? Vzamite v poduk, da si bo vsak tip, ki tako dolgo čaka, ta čas radosti iskal drugje, če vsaj malo da nase.Prav govoto mu nima nobena ženska pravice predpisati celibata.

Tudi to vzamite v poduk, tiste, ki mislite, da je čakanje nekakšen varnostni ventil. :cool:

fak, ko si ti pameten. bi nehal puncam vsiljevat, da naj tipa ne pustijo čakat pol leta, ker če ne bo šel fukat drugam???

TIP LAHKO POČAKA POL LETA, ČE JE ŽENSKA DEVICA!!!!

Ja naj čaka, kdo mu brani.Ziher pa bo ta čas kakšno drugo porihtal, če je vsaj približno normalen.

Noben tip ne bo živel pol leta v celibatu, da se ga morda nato usmili devica.Device itak ne znajo seksat.Ženske, ki znajo seksat in v tem uživajo, pa ne puščajo tipa čakat prav dolgo.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Dragi Džeki jaz mojemu nisem dala pol leta, pa sma oba že večkrat imela spolne odnose.. In se spomnim, da je včasih prišlo do tega, da bi... Ampak niti moj ni hotel! Morda tudi zato, ker sem imela jaz, ko sma začela, šele 14 let... Ampak on sam ni hotel, pa čeprav sma že skor odvrgla oblačila in je rekel on, da še nebi :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Fay napisal/-a:Dragi Džeki jaz mojemu nisem dala pol leta, pa sma oba že večkrat imela spolne odnose.. In se spomnim, da je včasih prišlo do tega, da bi... Ampak niti moj ni hotel! Morda tudi zato, ker sem imela jaz, ko sma začela, šele 14 let... Ampak on sam ni hotel, pa čeprav sma že skor odvrgla oblačila in je rekel on, da še nebi :wink:

Ok, 14 let so otroška leta, ko je po moji konzervativni presoji itak prezgodaj za kakršenkoli seks.

Kar jaz pišem, mislim za odraslo populacijo, mogoče zato prihaja do nesporazumov.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Hvala :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Fay napisal/-a:Dragi Džeki jaz mojemu nisem dala pol leta, pa sma oba že večkrat imela spolne odnose..... šele 14 let...
:nein:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

^^ :D Ja no.. In je 4 leta starejši od mene in nama uspeva že 3 leta :D Kljub temu, da ni dobo pou leta :D Očitno se da zdržat, če želiš...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

joj fay no
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

:lol:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Fay napisal/-a:^^ :D Ja no.. In je 4 leta starejši od mene in nama uspeva že 3 leta :D Kljub temu, da ni dobo pou leta :D Očitno se da zdržat, če želiš...

ah, kaj pa veš, kje je dobival tist čas :twisted:
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Vem ne... Si pa mislim, da ni kje dobil. Sma bila dosti skupaj. Ampak nisem ziher. Morda je bil tudi z drugimi, in zato mene ni rabil. :D
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Jaz se tudi ne morem strinjati, da je sex predpogoj za zvezo, oziroma najprej sex, potem pa, če je ta dober greš v vezo. Edino če to sprobavata eno leto. Kajti tip je lahko šele neizkušen in se išče, ali pa recimo ne pozna kaj bi ti rada. V tem primeru bi imeli izkušeni veliko več šans dobit punco.
In kaj je za nekoga dober sex? Najbrž so kriteriji različni. A to pomeni, če nekdo hoče z nekom še sexati, da je bil sex dober?
Aja pa tista, ki pravi, da po dveh minutah rajcanja še mokra ni, midva se samo malo poželjivo pogledava pa sem že mokra, ker že po očeh veva o čem razmišljava. Mislim, da smo si različni in je težko biti pameten za druge.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Fay napisal/-a:^^ :D Ja no.. In je 4 leta starejši od mene in nama uspeva že 3 leta :D Kljub temu, da ni dobo pou leta :D Očitno se da zdržat, če želiš...
Nisi razumela. Ni mi jasno kako je lahko 14 puncka ze "izkusena"
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori