Kako hitro med rjuhe?
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
delusional napisal/-a:Džeki napisal/-a:Čakanje pol leta? Vzamite v poduk, da si bo vsak tip, ki tako dolgo čaka, ta čas radosti iskal drugje, če vsaj malo da nase.Prav govoto mu nima nobena ženska pravice predpisati celibata.
Tudi to vzamite v poduk, tiste, ki mislite, da je čakanje nekakšen varnostni ventil.
fak, ko si ti pameten. bi nehal puncam vsiljevat, da naj tipa ne pustijo čakat pol leta, ker če ne bo šel fukat drugam???
TIP LAHKO POČAKA POL LETA, ČE JE ŽENSKA DEVICA!!!!
Ja naj čaka, kdo mu brani.Ziher pa bo ta čas kakšno drugo porihtal, če je vsaj približno normalen.
Noben tip ne bo živel pol leta v celibatu, da se ga morda nato usmili devica.Device itak ne znajo seksat.Ženske, ki znajo seksat in v tem uživajo, pa ne puščajo tipa čakat prav dolgo.
Dragi Džeki jaz mojemu nisem dala pol leta, pa sma oba že večkrat imela spolne odnose.. In se spomnim, da je včasih prišlo do tega, da bi... Ampak niti moj ni hotel! Morda tudi zato, ker sem imela jaz, ko sma začela, šele 14 let... Ampak on sam ni hotel, pa čeprav sma že skor odvrgla oblačila in je rekel on, da še nebi 

Fay napisal/-a:Dragi Džeki jaz mojemu nisem dala pol leta, pa sma oba že večkrat imela spolne odnose.. In se spomnim, da je včasih prišlo do tega, da bi... Ampak niti moj ni hotel! Morda tudi zato, ker sem imela jaz, ko sma začela, šele 14 let... Ampak on sam ni hotel, pa čeprav sma že skor odvrgla oblačila in je rekel on, da še nebi
Ok, 14 let so otroška leta, ko je po moji konzervativni presoji itak prezgodaj za kakršenkoli seks.
Kar jaz pišem, mislim za odraslo populacijo, mogoče zato prihaja do nesporazumov.
Jaz se tudi ne morem strinjati, da je sex predpogoj za zvezo, oziroma najprej sex, potem pa, če je ta dober greš v vezo. Edino če to sprobavata eno leto. Kajti tip je lahko šele neizkušen in se išče, ali pa recimo ne pozna kaj bi ti rada. V tem primeru bi imeli izkušeni veliko več šans dobit punco.
In kaj je za nekoga dober sex? Najbrž so kriteriji različni. A to pomeni, če nekdo hoče z nekom še sexati, da je bil sex dober?
Aja pa tista, ki pravi, da po dveh minutah rajcanja še mokra ni, midva se samo malo poželjivo pogledava pa sem že mokra, ker že po očeh veva o čem razmišljava. Mislim, da smo si različni in je težko biti pameten za druge.
In kaj je za nekoga dober sex? Najbrž so kriteriji različni. A to pomeni, če nekdo hoče z nekom še sexati, da je bil sex dober?
Aja pa tista, ki pravi, da po dveh minutah rajcanja še mokra ni, midva se samo malo poželjivo pogledava pa sem že mokra, ker že po očeh veva o čem razmišljava. Mislim, da smo si različni in je težko biti pameten za druge.