Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

Jenny :wall: :stupid: :box:
sm se komi zadržala da nism u komp skočila, tm ko se je u bolnci jokala :machkaputt:

Škoda mi je da nism kr na pov nehala gledat, mi bi blo čist fajn :) no ja sej drgač ni blo tok švoh.
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LEEL00 »

Jaz sem se prav zadrzevala da nisem pogledala prej teh spojlerjev in uspelo mi je. :D So kar pretiravali. Meni bi bilo dosti ljubse ce bi vse razporedili cez leto... Skoda da ni vec zraven Josh Schwartz, oz nevem ce je se zraven, pise pa ne.

In tisti del kjer je bila Jenny zalostna v bolnici je prav obupno zaigran, zreziran in zmontiran. :heul: Ce strmis samo v Jenny prav vidis kako tilta ko so skupaj lepli posnetke. Ta del je bil meni zelo motec in sploh se nisem mogla skoncentrirat na Jenny-jevo zalost ker je imela v skoraj vsakem kadru drugacen nepovezan izraz na obrazu.

In kar me se moti da vse skupaj se dogaja nekako prepocasi in brez zanimivih ne za lase privlecenih izjav. Prva sezona je bila dosti dosti boljsa. Ceprav je bil to zadnji del tretje epizode se mi je malo vlekel.

Zdaj grem pa bbt pogledat. :)
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Ravnokar pogledala ... V tem primeru ne bi Jenny na gobec, ampak Chucka :roll: Georgina pa upam da laže, (z belo) nej bo noseča, sam ne z Danom, ker tole je pa že mal preveč.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Js mam pa prav rada Jenny, da vsaj nekdo dela en pajdr, medtem ko so se vsi ostali podosadnjačili. Me pa ful moti isto kot skor pri vseh nanizankah, in sicer to, da se vsi vlačjo en čez drugega in ko so nekoga že obdelal grejo pol še mal nazaj.... :roll: Jao.

Serena je za na letni dopust, ne pa Jenny pa Vanessa. Upam ful, da Georgie ostane čez naslednjo sezono :D
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LEEL00 »

Ja sej... Zdaj so nardili spet skoraj isto stanje kot je bilo na zacetku... In tudi te zgodbe ku jih majo npr. s tem sereninim ocetom bi bla lahko boljsa. Js mam ful obcutek da samo C&B masta res neki med sabo... Serena se vsakic nesmrtno zaljubi v eni sezoni v vec tipov. Ko je bla sz Danom na zacetku je prepovedala mami da je z R pol cez par epizod pa ze fuuuul zaljubljena v druzga... Spoiler: Me pa zanima kaj bodo zmutli sz dojenckom in G.

Ce bi js pisala zgodbo bi dodala se eno Gossip Girl ki bi zelela postat bolj popularna kot ta gossip girl. Pol pa bi se oni dve tepli, bi mele malo razlicne objave kar bi sprozlo ogroomno moznosti za incidente medigralci in se oni bi se lahko borili med sabo ce bi imeli dve gg. Tudi posljali fake objave, jih podkupovali... (se zmeraj pa ne bi vedli kdo sta) Tako da bi za isto zgodbo lahko vcasih obstajali dve razlicni objavi/dve moznosti kaj se je zgodilo. Pa ena gg bi mela vecjo kredibilnost kot druga pol bi pa ena zafrnila bi druga postala boljsa. Tem vsem igralcem bi pa dala se nek morda manjsi projekt v zivljenju. Naprimer neki taga kot je mela jenny - sivanje. Tako da bi vsak imel nekaj rad, ne pa se samo premikal po svetu. Ker zdaj postaja vedno bolj podobno spanski nadaljevanki...
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Kdaj sta se pa Dan in Georgina dol dala? se ne spomnim
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Enkrat ko je imela G. zabavo na vrhu strehe in je Blair potem sabotirala :D. Na koncu 2. dela :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Tisto študentsko zabavo?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pač tista, ko je Dan pripeljal Blair s sabo. Blair je pa tisto krščansko skupino (al kaj je blo že tisto) v kateri je bila G. povabila, da so jo kao razkrinkali :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Joj, Jenny, bi te dvakrat užgala, pol bi pa še delala sranje :evil:
Pa kva si predstavlja? Sej se sama ponuja od enega k drugemu. Trapa.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Meni še zdaj ni jasno, zakaj se ni z Damienom dala dol, takrat ko je mela priliko? Mislim, d0h, od vseh grdavžev v GG je Damien prav odstopu, stupid Jenny.... :evil: Edino to ji zamerim.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js ne štekam točno, zakaj se je Dan tko razburil, ko je zvedu za Chucka. Kot da je prisilu Jenny v to. Sej je mela tudi sama neki besede pr tem, posilu je sigurno ni. :roll: In tudi jasno mi ni zakaj se je Jenny delala tko bogo glede tega.
Druga pa je Blair.. Zakaj je zagnala tak vik in krik, če je itak Chuck veljau za "jebača" k je mel skozi ob sebi tiste ženske in tudi tkoj ko sta končala se ni lih šparal. A te neznane ženske so ble uredu, Jenny pa ne?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

[vanessa] napisal/-a:Druga pa je Blair.. Zakaj je zagnala tak vik in krik, če je itak Chuck veljau za "jebača" k je mel skozi ob sebi tiste ženske in tudi tkoj ko sta končala se ni lih šparal. A te neznane ženske so ble uredu, Jenny pa ne?

Mislim, da si si s tem kar sama odgovorila. Seveda je vedela, da ima druge, ampak so bile "kar ene", Jenny je pa vseeno znanka...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tearjerker napisal/-a:Meni še zdaj ni jasno, zakaj se ni z Damienom dala dol, takrat ko je mela priliko? Mislim, d0h, od vseh grdavžev v GG je Damien prav odstopu, stupid Jenny.... :evil: Edino to ji zamerim.
Hehehe, se strinjam. :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Tearjerker napisal/-a:Js mam pa prav rada Jenny

Jaz tudi. :D Ostali so preveč pocukrani.

a Chuck bo v 4. sezoni?
Odgovori