bouhica napisal/-a:To je maneken in bodoci plasticni kirurg, Tko pise v Elle. Vec pa zal ne vem
a katera ve v kateri bolnici dela kirurgijo zdej? jaz sem imela predkratkim plastično operacijo v nm (dela na novo v novomeški bolnici), in je bil kirurg igor višnjar, mlad full luškan, pa me zanima če gre mogoče za isto osebo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men pa tale zaključek ni bil lih.... Nekak si ne morem predstavljat Cuddy+House naveze, pa tak mi je blo zmer fajn ko ji je take kajle stisko.... Upam, da ne bo ratal zaj cel mlahav in bedn in da bo ohranu svoj edge. Pa upam da se Thirteen vrne, ker mi je res taka luštkana in fajna bejba.
Sem ženska in sem bila nadvse srečna, da sta bila v 7. sezoni Cuddy in House skupaj. Ampak se mi je vse skupaj zamerilo, ker v 8. sezoni Cuddy ne bo več (Lisi naj bi zmanjšali plačo in ni želela nastopati). Haaaalooo?! Mislim, bi blo v redu (čeprav bi jo vseeno pogrešala), če bi odšla kot zgolj in samo dekanka, ne pa hkrati tudi Housova bivša...
Men sta bla pa House & Cuddy katastrofa, ne maram pomehkuženega Housa nikakor. To je bila zveza obsojena na propad, čeprav se je več sezon čakal, kdaj bo.
To da pa Cuddyjeve ne bo več me sploh ne preseneča, niti me ne bi, da odide še več igralcev. Žal je House zgubil na kvaliteti, posledično so ratingi slabši in 8. sezona se je lih za lih ujela in bo tudi zadnja.
Nonetheless, prve 3 sezone so uber, + 5 recimo. House mi ostaja top of the top.
Meni so liki oz. igralci, od teh rednih, nekako takole:
House > Wilson > Thirteen > Chase > Taub > Cuddy > Kutner > Cameron > ................ vsi pacineti, recurring roles, statisti, striptizeta ko je Chase z nje uno jagodno lizu pa padu v anafilakso, all cafeteria women, ...... > Foreman. Formana bi js kr bačnala da ga sred ulice vidim