Dreamer_90 napisal/-a:Ja sam ni tok enostavno.Glej jst tut živim v hiši z mamo pa bratom pa bo enkrat ta hiša moja.In je ne bi mogla prodat ker je pač to hiša v kateri že celo življenje živim in ki sta jo zgradila moja starša. Sploh pa selitev iz hiše v blok

Fino. Če želiš ostat doma, pač ostani. Ljudje imamo različne prioritete. Tukaj se lahko navežem še na vprašanje *male*, ki sem ga v prejšnjem postu pozabila. Če se skupaj najdeta dva taka, ki vztrajata, da želita ostat v hiši svojih staršev, očitno nista za skupaj. Kot tudi ne tip, ki hoče obdelovat visokogorsko kmetijo in bejba, ki za noben denar ne misli zapustit prestolnice.
To, kje živiš, v veliki meri zaznamuje to, kako živiš. Gre za pomembno odločitev, ki je pomoje ne bi smeli v celoti podrejat izbiri partnerja. Če veš, da te bo selitev v nek X kraj onesrečila, je na dolgi rok to verjetno slaba poteza, čeprav prvih par tednov/mesecev prekipevaš od sreče, ker si skupaj s hanijem.
Btw, samo da ne boš enkrat v prihodnosti svojih otrok, ki bodo morda želeli živeti drugače, maltretirala, kako se lahko selijo iz hiše, ki so jo zgradili njihovi stari starši