Za MAC tudi jaz ne vem točno kako je...ampak spadajo pod Estee Lauder, katerim se pa poslala mail in so mi napisali, da sicer drugače ne testirajo, ampak da testirajo samo, če je tako določeno z zakonom... Kr neki v glavnem

UG84 napisal/-a:U, fino.![]()
![]()
![]()
Ja, meni je vrtnica najbolj fajn, al pa mango. Pa mandljevo mleko. hehe, super so šamponi. Bom prišla kaj naokrog. Sem si kupila ravno dva dni nazaj šampon in balzam v Natura trgovini od dr. Organics, balzam je fajn, šampon pa mi ni všeč - Isto kot Urtekram mi naredi krepaste lese med umivanjem, fuuuul škripajo in to mi ni ql.
Te pridem pogledat, veš da! Jutri bom na Čopovi okrog 10h, sam tebe takrat še ni...Tk da se bom oglasila verjetn naslednji teden kaj popoldne.
linkica napisal/-a:UG84 napisal/-a:U, fino.![]()
![]()
![]()
Ja, meni je vrtnica najbolj fajn, al pa mango. Pa mandljevo mleko. hehe, super so šamponi. Bom prišla kaj naokrog. Sem si kupila ravno dva dni nazaj šampon in balzam v Natura trgovini od dr. Organics, balzam je fajn, šampon pa mi ni všeč - Isto kot Urtekram mi naredi krepaste lese med umivanjem, fuuuul škripajo in to mi ni ql.
Te pridem pogledat, veš da! Jutri bom na Čopovi okrog 10h, sam tebe takrat še ni...Tk da se bom oglasila verjetn naslednji teden kaj popoldne.
no, pridi ko bos lahko..
aja, se SANTE smo dobili na novo.cene so ugodnejse kot drugje.
se imam eno vprasanje: a mogoce ve katera kam spada pa curaprox in sans souicis?
haley napisal/-a:Drugače sem pa tudi jaz že Curaprox-u pisala (možno, da celo 2x), pa nisem nobenega odgovora dobila.