White_Widow napisal/-a:Zakaj bi nekaj uničla do konca, če na videz zgleda celo?
tle maš da se neboš pojedla.
Na znotraj je čisto gnila na zunaj pa si sama komentirala.
sončk napisal/-a:Ja tvoja družina je na notr zihr gnila, če pa na ven zgleda lepa pa ne vemo.
White_Widow napisal/-a:Če bi vaš oče varal mamo, in bi vam ta rekla, da tega noče nikoli izvedet, bi ji povedali?
White_Widow napisal/-a:Zakaj bi nekaj uničla do konca, če na videz zgleda celo?
White_Widow napisal/-a:Če bi vaš oče varal mamo, in bi vam ta rekla, da tega noče nikoli izvedet, bi ji povedali?
barbie_girl_85 napisal/-a:sončk napisal/-a:Ja tvoja družina je na notr zihr gnila, če pa na ven zgleda lepa pa ne vemo.
Ja in? Sej si je ni sama izbrala. Ti poskrbi, da tvoja sekundarna družina ne bo "gnila". To, da si plod "gnile" družine, ni fajn, vsekakor pa ni posledica naših dejanj in želja. Tud fotra met za alkoholika, nasilnika, lajdrasto mamo ipd. Samo si nismo sami krivi, in poudarjat, kako ima nekdo gnilo družino v vsakem postu in ga zaradi tega poniževat - ne vem no, meni se ne zdi prav.
White widow pač dela tako, kot misli, da je prav. In to je edino pravilno. Zdej bi se morala po vašem ozirati na okolico (ker družbeno pravilno bi blo, da mami zve, kot je družbeno pravilno se poročit, met otroke ipd) kot na lastne misli in prepričanja? In če dela tako, kot misli, da je prav in to dela dobronamerno, ji vseeno lahko solite pamet in jo zmerjate z neumno? Njeno družino označujete za gnilo?
Mogoče je oče res "gnil" mož, vseeno pa je lahko super oče. Še boljši od vašega. Mogoče ima ljubico, ampak je zato slabši oče od nekoga, ki je nima? Kaj pa deloholiki, alkoholiki, očetje brez odgovornosti, očetje ki so otroke zapustili?
In ja, najlažje je nekomu reči: "Tvoja družina je res gnila". Samo kakšna je ta oseba, ki je sposobna dajati take sodbe in pljuvati po nečem, kar je za nekoga sveto?
Ne gre se toliko za to, da odobrava, pomembneje je, se meni zdi, da jo osrečuje.barbie_girl_85 napisal/-a:Ste se kdaj vprašale, od kje vam ideja, da je oče dober le toliko časa, dokler je dober do vaše mame in dokler počne stvari, ki jih ona odobrava?
barbie_girl_85 napisal/-a:Oče vara mamo - OK, pač njun odnos ni tak, kot mi mislimo, da bi moral biti. Še vedno pa je to NJUN odnos. In nima nikakršne veze z nami.