Žalostna zaradi očetovega početja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Mustang* »

No lej potem je vredu, da ni kej drugačen postal...ker moj oče ko je mel eno prijateljico je postal obup...še ko me je klicu sm se ttežko pogovarjala z njim ker ga je una ženska full naštimovala pa tko...in sedaj vidim, da je bil full pod pritiskom...
Potem sta šla pa narezn ko je hotela pol njegove hiše ki jo je naredil v kratkem...

No drugače pa bom tako rekla, da vrjamem da nočeš nič drezat pa tko da ni tistega kreganja pa vsega tega ampak vseeno ni pravično do tvoje mami...
Nevem no premisli...jaz bi že zaradi mamice se vsaj z njim pogovorila...pa on ve da ti veš?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

neve da vem, in kot sem že rekla, mami nebi hotela, da zve, še posebaj ne od koga drugega kot od fotra ali na lastne oči. Bolj bi trpela, če ji povem, ker po vsej verjetnosti nebo nikoli zvedela. Sama pa pravi, da kar ne vidi, ne boli.

in sirova, me poznaš mogoče? no očitno me ne, ker si čisto zgrešila. in nisem nikjer GOR RASLA, zgleda si ti. Sploh pa nevem, zakaj se utikaš v mene, zgleda je s tabo nekaj narobe, če te drugačno mnenje tako zmoti. In ne, nisem imela permisivne vzgoje, daleč od tega. Starši so vzgajali mene, in ne jaz njih. In MAMA me je vzgojila tako, da če jo bo OČKA kdarkoli varal, da tega noče zvedet. po tvoje, bom zgorela v peklu. JUHU
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

in naj dodam, če bi bilo tako preprosto, kot mislite, nebi tale tema obstajala - punca bi povedala mami brez premisleka in to je to - samo v razmislek. bodi vesela (oz. upaj) da se to pri tega ne dogaja (mogoče pa neveš)
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka

Če sm gor nekaj napišeš moraš biti tudi pripravljena na kritike tako, da....
Jaz sem pa vprašala če oče ve da veš zanj? Kako si pa zvedla?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

White_Widow, da lahko vse to tko lahko prenašaš oz. tko enostavno govoriš o tem češ da to ni kej takšnega :eek: Da jaz zvem da ima moj oče drugo in da po tvojem uživa ter se mami laže v obraz.. Sram bi me bilo da bi imela takšnega očeta. In ti da vse to tko lepo prenašaš češ da je mami tko al tko bolje kr ne ve in je na videz vse v redu? Na takšne momente se pa res vprašam kako lahko obstajajo tako bolani ljudje na svetu :eek: Mene bi bolelo da bi morala gledati kako je oče lep do mame zadaj pa "uživa" z drugo.
In najbolj žalostno je da gledate samo na ostale ter se želite na zunaj pokazati kot srečna družina v resnici imte pa vse zjebano. To za mene ni prava družina pa če rečeš karkoli.

Glede tvojega očeta pa lahko rečem samo to da ga je lahko sram in da je navadna p***a ki ne upa svoji ženi povedati resnice.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka

nanamiša napisal/-a:
Glede tvojega očeta pa lahko rečem samo to da ga je lahko sram in da je navadna p***a ki ne upa svoji ženi povedati resnice.

Tako je tako sem tudi malo nazaj sama napisala...

Ampak lej itak ji nebomo prišli do dna...

Sama ve kaj bo naredila...

Kaj boš pa naredila, ko bo mami zvedela? Boš rekla oh mami sej to ni nič takega...sej si rekla, da kar neveš ne boli...aaaaaaaaaaa halo no? pa boš rekla itak sm vedla tako da mi ni treba nč govort...

Mah nehi...lej ni fer do tvoje mami pa če se mi tle napol prekolš...
Tvoj oči mami izkorišča in ima dvojno življenje....tako, da si tvoja mami prav ZASLUŽI drugega moškega, ki je je vreden...pa če bi ti vsaj se s fotram pomenla o tem bi blo mislim, da vsaj malo drugače...če bi mami vedla bi šla gotovo narazen ampak mami bi vsaj kej mela pd življenja...sej itak da si nebo takoj našla drugega ampak vsaj čez nekaj časa ga bo pa gotovo...tako ma pa sedaj oče ljubico tvoja mami pa je izkoriščena...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sem vedela, da bodo kritike, nič hudega. zato so forumi. nevem pa, zakaj sploh prvotno uprašanje, če je tako logično, kaj narediti? Ko se znajdeš v situaciji, narediš skoraj vedno drugače, kot si prej mislil.

In ne, fotr ni nobena pi*ka, prosim brez žalitev. Kaj če bi se zgodilo tebi? vseeno je tvoj oče. in ne, ne laže ji. če bi kaj sumila in ga vprašala, bi ji, dam glavo, povedal kaj se dogaja. in še enkrat poudarjam, ne da jaz tko mislim, ampak je dejstvo, v tem primeru, da je moji mami tako bolje. ne iz mojega vidika, ampak iz njenega.

*Mustang* fotr neve da vem, ve pa sestra. In ko sem ji povedala, mi je tudi ona svetovala, da mami raje ne omenjam nič. In verjemi, če bi povedala mami, bi mi zamerla, in ne fotru.
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne sej poveš fotru da veš...da kaj mu ni jasn, da bi lahko končal z njo...da če nebo z mami naj ji vsaj to pove...

Ne sorry ampak je res ena navadna p**** moj fotr je bil tok dec da ji je že zdavnej povedu, da ima drugo...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

zakaj kar tupite svoje? ne, mami se nebi v nobenem primeru ločila od fotra. in ko bo zvedla, nebo men govorila, pač pa fotru. S čem jo izkorišča?
Zgleda se o tem pač brezveze pogovarjat.
Mogoče pa maste tut ve fante k vs varajo, pa nč neveste. bed.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

In če bi bila ti na maminem mestu bi ti bilo verjetno bolje, če bi ti prikrival resnico, poleg tvojega moža, še tvoji otroci? In ko bi izvedela, kar se ponavadi slej ali prej zgodi, bi bila verjetno ponosna na svoje otroke, da so ti tkole prikrival, ker so te kao hotl obvarovat pred resnico.
Sej vse v redu in prav. Sam laži niso nobena podlaga za odnose, kakršnekoli. In verjetno se zaradi tega ti počutiš slabo, oče pa verjetn tudi, čeprav to počne.
Ne morem vedit kako se počutiš in niti nočem ugibat kar tako. Priznam, da si v težkii situaciji, sam na problem je pa dobr pogledat z več strani (s tvojga vidika, vidika mame in vidika očeta) in nato razmislit kaj bi bilo bpljše oz. s čem ti lahko živiš.
Glede tega, da oče mamic ne laže pa...Lej, verjetno ga mama kdaj vpraša kam gre in ji ne reče glih da gre k drugi, ampak si verjetno izmisli drugo aktivnost. Dvomim, da lahko varaš brez da bi se partnerju kdaj zlagal. Razen, če živita vsak svoje življenje in življenje drug drugega ne zanima.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ampak to ni moja stvar, niti ne živim z njimi, niti jih ne vidim velikokrat. Sploh pa vem, da fotr ne misl z uno nč druzga, kot sex, mami pa, kolikor jo poznam, mu ni dala velikokrat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

en izmed družinskih prijateljev je prevaral ženo, tista ženska pa je zanosla, kar je blo dost hujš, pa je ženi vseen priznau, ji povedu da bo plačval preživnino za otroka, pa konc. pa je bla drama okol tega vsega, pa sta še vseen poročena, še vseen skupi. upu ji je priznat, čeprav jo je bolel, ampak bi itak zvedla slej ko prej od koga drugega.

še vseen pa verjamem da dost bolj boli če kej takega zveš od neke čist tatretje osebe, kot v teh dveh primerih, od hčerke, ki je vedla pa je molčala..

konc koncev pa sej je vaša stvar..
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amyZ pri nas se ni spraševalo kam greš, h komu greš, zakaj greš, kako greš. Enostavno si rekel da greš in si šel. kamorkoli. Jaz VEM, da je najbolje tako, kot je, drugače bi že zdavnej naredila drugače. In če bi meni to mož delal, otroci pa skrivali, zakaj bi bila jezna na njih? Ker niso hotl, da sm prizadeta?

in sirova ne pametuj glede slovnice, tudi ti ne pišeš slovnično pravilno. Aja, je treba čimveč napak najdt od drugih, da jih vržeš u nos, sem pozabla, da mate take na tem forumu.

če bi bile vse odločitve tok lahke, nebi blo forumov, noben nebi potreboval nasvetov. pa ni tako, torej upoštevajte tudi mnenja drugih, sej se ne dogaja vm.
Sploh pa nevem, zakaj bi tišala nos ke, k ni treba?
Odgovori