čuftika napisal/-a:Glede dolžine penisa, OK, sej ima fant res nadpovprečnega (nisem zej menila ampak tak ko sem prebrala kolko so povprečni dolgi sem pol sklepala), ampak ne vem če je to bil vzrok mojih težav, kdo bi vedel...
Lih ko mal mine evforija tekmovanja na tem forumu..... se mora ena oglasit spet v superlativih. Groteskno
čuftika napisal/-a:Glede dolžine penisa, OK, sej ima fant res nadpovprečnega (nisem zej menila ampak tak ko sem prebrala kolko so povprečni dolgi sem pol sklepala), ampak ne vem če je to bil vzrok mojih težav, kdo bi vedel...
Lih ko mal mine evforija tekmovanja na tem forumu..... se mora ena oglasit spet v superlativih. Groteskno
šlo se je za gin. zadeve o temi o ginekologih in ne za neko hvaljenje! sam za informacijo Tko da se deli norca iz kere druge, če že moreš! papa
~NIA~ napisal/-a:Ati mi je poslal en mejl z neko matematično uganko in spodi je pisalo: če si inžinir boš rešil v treh minutah, če si računalničar v eni uri, če si ... uglavnem če si policaj je ne boš rešu nikoli.
In jst rešim v 5 minutah, se podpišem v datoteko, ki se jo odpre samo s pravilno rešitvijo in pošljem fotru nazaj: "sem falila fax, sem rešila takoj!"
fotr odgovori: "nisi falila, samo vidi se da si čist po meni!"
nauk: inžiniri imajo v službi preveč prostega časa in se ukvarjajo z ugankami na mejlih
haha to uganko pa poznam ja. Js sm jo tud u zelo kratkem času rešila
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
sunset21 napisal/-a:aerobika, fitnes, kolesarjenje, hribolov, bandbinton,tek, upam, da kmalu še rolanje in da kmalu zašpilamo odbojko
Hribolov...kaj je to? Loviš ribe po hribih? Al samo loviš po hribih? Torej puško na rame, pa gremo letet na okrešelj pogledat, če je kje kaka srnica xD Mogoče kaka nova vrsta športa, ki je ne poznam, ampak sama beseda mi je pa res smešna
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
sunset21 napisal/-a:aerobika, fitnes, kolesarjenje, hribolov, bandbinton,tek, upam, da kmalu še rolanje in da kmalu zašpilamo odbojko
Hribolov...kaj je to? Loviš ribe po hribih? Al samo loviš po hribih? Torej puško na rame, pa gremo letet na okrešelj pogledat, če je kje kaka srnica xD Mogoče kaka nova vrsta športa, ki je ne poznam, ampak sama beseda mi je pa res smešna
hehe mogoče je to da se loviš po hribih, da loviš ravnotežje je pa full smešna beseda