Jz jih nimam skoz na pedalu - celega podplata, sploh ne razmišljam o tem, temveč skušam čimbolj naravno premikat 'kolesa'. Če to pač pomeni, da peto privzdignem, jo pa privzdignem.
In, punce, kako kaj napredujete? Danes meni verjetno ne bo zneslo, razen če se mi v želodcu hrana na hitro poleže, saj sem imela zelo pozno kosilo. Mogoče pa le
^^Trenutno se mi na trenažniku kar prah nabira Sedaj je že dovolj toplo, tako da grem rajši vn tečt in se vsaj še svežega zraka nadiham. Lani sem začela tečt in pol po parih mescih ti to tako v kri pride, da enostavno ne moraš nehat Trenažnik bo pa za kake deževne dni
^^Do lani jaz tudi nisem marala teka, res prov sovražila sem ga Pol sm se pa naenkrat odločila, da tako več ne gre naprej, da nič ne migam in da moram vsaj malo kondicije dobit... Pa za tek rabiš samo primerno opremo pa kako dobro potko za tečt. Sprva mi je bilo težko, sm se mogla prov prisilit, da sem šla tečt...pol mi je pa sčasoma v kri prišlo in prov hudo mi je blo pozimi, ker nism mogla it tečt. Tako, da zdej v hladnih dneh mi je pa prov trenažnik prišel
Ma tale orbitrek je bedarija prve vrste.. Mislim mogoče za ženske je vredu ampak jaz še zmeri pravim, da nobena naprava ni čez dobre stare uteži in bildanje na tak način.
Ne vem, kera ženska si želi nabildana po svetu hodit...razn kake divje bodybuilderke.
Za aerobno vadbo je pa orbitrek kul zadeva, če se ti ne da laufat ali kaj drugega počet, kjer si lahko bolj v stiku s svojim telesom.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Saj če dviguješ uteži še ne pomeni, da si bodybuilder. V fitness hodijo tudi športniki za vzdrževanje forme, utrjevanja mišic in pa nasplošno, da je v formi. Ne hodijo samo omare v fitness. Ajeje ženska glava..
Okej, tipček. Glej: maš aerobno vadbo, kjer kuriš kalorije in topiš maščobo. Telo se ti izoblikuje generalno, mišice imajo mehko linijo.
Imaš pa tudi anaerobno vadbo, kamor spada dviganje uteži, trebušnjaki&stuff in to ti oblikuje trde mišice, maščobe pa s tem kaj dosti ne skuriš.
Meni osebno je na ženski bolj všeč, da njene linije ostajajo mehke, ne pa, da je cela žilava.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...