orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a metla111 »

hmmm, k js mam pa skos tko noge da mam podplat ves čas na pedalu, sam kaj k js tut nevem kako točn je prov :?:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jz jih nimam skoz na pedalu - celega podplata, sploh ne razmišljam o tem, temveč skušam čimbolj naravno premikat 'kolesa'. Če to pač pomeni, da peto privzdignem, jo pa privzdignem.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Tut jaz peto privzdigujem.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

In, punce, kako kaj napredujete? Danes meni verjetno ne bo zneslo, razen če se mi v želodcu hrana na hitro poleže, saj sem imela zelo pozno kosilo. Mogoče pa le :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Trenutno se mi na trenažniku kar prah nabira :D Sedaj je že dovolj toplo, tako da grem rajši vn tečt in se vsaj še svežega zraka nadiham. Lani sem začela tečt in pol po parih mescih ti to tako v kri pride, da enostavno ne moraš nehat :wink: Trenažnik bo pa za kake deževne dni :wink:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

ja, sej še boljše, smao jaz pa teka zares ne maram. Že od nekdaj nisem marala teči, vse drugo raje, kot to.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Do lani jaz tudi nisem marala teka, res prov sovražila sem ga :D Pol sm se pa naenkrat odločila, da tako več ne gre naprej, da nič ne migam in da moram vsaj malo kondicije dobit... Pa za tek rabiš samo primerno opremo pa kako dobro potko za tečt. Sprva mi je bilo težko, sm se mogla prov prisilit, da sem šla tečt...pol mi je pa sčasoma v kri prišlo in prov hudo mi je blo pozimi, ker nism mogla it tečt. Tako, da zdej v hladnih dneh mi je pa prov trenažnik prišel :)
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

Jaz bi pa neki uprašala...

Mela sm čist un tapru orbitrek iz topshopa in je delu ma SUPER... dokler nism enkrt ponesreč nekak preveč skočila gor in je šla veriga...

a mogoče kira ve kje bi se najdla nova veriga za to mašino? drugač sm obožvala ta moj orbitrek in bi mi zdej ko spt hujšam za umret prou pršu...

prosim prosim PROSIM za nasvet :) :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Tamala` napisal/-a:Jst mam orbitrek in sem očitno edina ki lahko potrdi da se da z njim prav lepo in zdravo shujšat..

ni mi žal da smo ga kupil..

moja sodelavka je isto rekla, tko da ga mam namen kupit
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lemmy »

Ma tale orbitrek je bedarija prve vrste.. Mislim mogoče za ženske je vredu ampak jaz še zmeri pravim, da nobena naprava ni čez dobre stare uteži in bildanje na tak način.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Ne vem, kera ženska si želi nabildana po svetu hodit...razn kake divje bodybuilderke.
Za aerobno vadbo je pa orbitrek kul zadeva, če se ti ne da laufat ali kaj drugega počet, kjer si lahko bolj v stiku s svojim telesom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Točno tole sem tudi jaz hotla napisat, pa si me prehitela :wink:
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj če dviguješ uteži še ne pomeni, da si bodybuilder. :D V fitness hodijo tudi športniki za vzdrževanje forme, utrjevanja mišic in pa nasplošno, da je v formi. Ne hodijo samo omare v fitness. :D Ajeje ženska glava.. :razz:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Okej, tipček. Glej: maš aerobno vadbo, kjer kuriš kalorije in topiš maščobo. Telo se ti izoblikuje generalno, mišice imajo mehko linijo.
Imaš pa tudi anaerobno vadbo, kamor spada dviganje uteži, trebušnjaki&stuff in to ti oblikuje trde mišice, maščobe pa s tem kaj dosti ne skuriš.

Meni osebno je na ženski bolj všeč, da njene linije ostajajo mehke, ne pa, da je cela žilava.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Veš koliko žensk vidim na fitnessu, ki dviguje uteži pa nobena ni žilava.. Ne ti men o tem nakladat, ker po 6 letih bildanja vem dosti o tem :D
Odgovori