Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Mene pa zanima če kdo ve kako je s ponavljanjem 1. letnika. Kakšni so pogoji da lahko ponavljaš? To vem, da se en letnik lahko ponavlja samo enkrat in da ne smeš vzporedno biti vpisan v kateri drug študijski program, a me zanima kako je z izpiti (koliko jih lahko ostane in kateri)? A drugo leto potem hodiš samo k predmetom, ki jih nisi naredil ali k vsem?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikcpokc »

*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima če kdo ve kako je s ponavljanjem 1. letnika. Kakšni so pogoji da lahko ponavljaš? To vem, da se en letnik lahko ponavlja samo enkrat in da ne smeš vzporedno biti vpisan v kateri drug študijski program, a me zanima kako je z izpiti (koliko jih lahko ostane in kateri)? A drugo leto potem hodiš samo k predmetom, ki jih nisi naredil ali k vsem?

Ja če greš še enkrat pol hodiš sam tja k nisi naredu. Sam ne vem kaj so pogoji.. Lahko bi kej porihtali to spletno stran od faxa da bi se sploh dal dobit informacije glede česarkol.. A maš filing d ti ne bo ratal?
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Aaaa jaz mam tudi filing, da mi ne bo zneslo, ker nisem nobenega izpita naredila v 1. semestru Bom probala junija in avgusta tolko da mam pogoje pol pa bom vidla. Če ne pa da mam vsaj pogoje za ponavljat, ker pavzirat ne mislim in izgubit statusa (pol tudi štipendijo izgubim)! :? Mene je ful statistike strah, ker mam slabo podlago iz srednje šole pri matematiki! :?
Zadnjič spremenil Lilah, dne 15. Sep. 2010 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

zanima me za izpite ki ti ostanejo. recimo da mi bosta letos ostala ekonomija in statistika. to mislim da bom padla,ker mi je zlo težko in nameravam v 2.letniku nardit. (no vseen upam da letos nardim) in me zanima če pol lahko hodim s 1.letniki na predavanja in vaje drugo leto? pa kolk poskusov za opravljanje izpita mam? enega ali spet nove tri? lp,thx.
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bučk@ »

Lilah napisal/-a:Aaaa jaz mam tudi filing, da mi ne bo zneslo, ker nisem nobenega izpita naredila v 1. semestru (nisem edina, tudi kolegica ni), ker sem delala, zdaj mi je sicer žal sam je kar je. Bom probala junija in avgusta tolk da mam pogoje pol pa bom vidla. Če ne pa da mam vsaj pogoje za ponavljat, ker pavzirat ne mislim in izgubit statusa (pol tud štipendijo izgubim)! :? Mene je ful statistike strah, ker mam slabo podlago iz srednje šole pri matematiki! :?

če maš statisitko pri devjaku nič ne skrbi. res je lahko oz. izpit se lahko naredi. jst nisem znala nič pa sem naredila s sedem. dobre zapiske si naredi (mi smo jih imeli lahko na izpitu zraven) pa bo šlo. je pa res, da je pri njemu zelo dobro, če greš na prvi rok. jaz mam občutek, da izpita sploh ne pogleda oz. zelo površno. jaz res ne vem kako sem ga nardila, isto za kvantitativne metode - znala nisem popolnoma nič (naredila eno nalogo od štirih pa še tisto narobe) pa sem naredila. no edino MP sem mela dobro narjen. uglavnem ne skrbi.
pa srečno z drugimi izpiti :)
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

zapiski

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

zivjo... mene pa zanima če ima kdo mogoče zapiske za vse predmete iz 2 letnika VŠ pa se za izbirna predmeta javna lastnina pa varstvo okolja...in pa ekonomijo ter TEMELJE ORGANIZACIJE iz 1. let. letos sem bila malo bolj lena pa nism hodila na predavanja, tako da če ima kdo dobre zapiske bi prosila če mi lahko da, ker pa vem da je tega veliko, se lahko tudi oddolžim s kaksno nagrado :)
zs:)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 23. Mar. 2012 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*Mustang*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Mustang* »

Jaz bi pa rabla eno bejbo ki je iz LJ in je pripravljena mi pomagat pri učenju...nikakor se nemorm spraviti k izpitom oz. učenju...

Hvala...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Tamala_mrha napisal/-a:A ve kdo, če je potrebno imeti prisotnost pri predmetu, katerega si pustiš za 2. letnik, in se vseeno lahko potem normalno vpišeš v 2. letnik?

Kolk vem se lahko vpises, samo kako pa potem pridobis prisotnost mi pa ni jasno.. Sj si pa ni problem zrihtat opravicilo.. Lahko vprasam pri katerem predmetu?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pri statistiki.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 23. Mar. 2012 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Am to maste na vajah onga velikega dlakavega Hagrida? Probaj se z njim kr zmenit pac da nisi mogla hodit iz teh pa teh razlogov (pac nekaj si zmisli). Jaz sem mu lani hotla oddat opravicilo pa sploh ni pogledal ampak sem mu samo datume povedala.. Je pa reku da mu je vseeno ce hodimo al ne kr brez vaj itak tezko nardis izpit (no jaz sem bla 2x na vajah pa sem v prvo naredla, tak da brez panike).
Pri Brencini pa ti ne bo uspelo, je ful sitn glede te prisotnosti.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Benčino mam, ampak ne na vajah (tam mam prisotnost), pač pa na predavanjih, ki pa so tudi obvezna. :?
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja zakaj pa te ni ker sosolc podpisoval?
Nism ziher, ampak mislim, da jaz lani tud nism mela prisotnosti na predavanjih pa sem vseeno lahko pristopla.. Probaj. Drzim pesti:)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Zakaj pa na predavanja ne hodiš? :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

underdogy napisal/-a:Ja zakaj pa te ni ker sosolc podpisoval?
Nism ziher, ampak mislim, da jaz lani tud nism mela prisotnosti na predavanjih pa sem vseeno lahko pristopla.. Probaj. Drzim pesti:)

Aha, no upam, da bo dobre volje, ko ga bom šla vprašat. ;D Sicer mam pri vseh drugih prisotnost (na vajah itak, od predavanj pa je itak samo statistika obvezna), tako da upam, da pri edinem predmetu, ki si ga imam namen pustit za 2. letnik, ne bo kompliciral.
Drugače pa glede podpisovanja... ko sem sama manjkala, je ponavadi tudi kdo od teh, s katerimi hodmo skupaj na predavanja, kar enim pa mi ni za težit, če me lahko podpišejo.
Odgovori