claire napisal/-a: meni pride tudi brez penisa v moji nožnici a sama tega ne imenujem orgazem.
Tebi pride a ne doživiš orgazma. Kaj pa ti pride če smem vprašat? Poštar na obisk? Al iz riti v glavo? Ker ko jaz rečem, da mi je prišlo, s tem mislim orgazem.
claire napisal/-a: če je tebi isti orgazem palca in vagine se mi smiliš. res. to pomeni, da sexa sploh ne rabiš. tvoj ti poliže palec, tebi pride in to je to. mater no.
če pa si ti čorava ti jaz nisem kriva. ].
Tudi lizanje palca štejem pod seks. In da, dejansko ne rabim samo penisa v vagini, včasih ga raje imam v riti

Tudi oralno včasih zadovoljiva drug drugega. Tistega stavka o čoravosti pa raje ne bom komentirala, ker slabovidni ljudje niso nič slabši od tistih, ki dobro vidijo.
claire napisal/-a:in če ti moraš sexati 7krat zgolj zato ker tvoj slabo sexa, ne ker ti tako zelo paše, ti tudi jaz nisem kriva. o sex maratonu govoriš kot o peklu. da tak sex je poden.
Mislim, da to spada v drugo temo in dobrodošla si, da tam podaš svoj komentar. Ker če negiraš moje mnenje v XY temi še ne pomeni, da si s tem podala dober argument za to temo. Torej, moj komentar na te besede bi bil podoben tistemu o čoravosti.
claire napisal/-a:kdo je zdaj tu bolj nor? (to jeretorično vprašanje. odgovor je itak znan).
S tem se pa strinjam.
claire napisal/-a:jaz, ki pač ne odobravam istega izraza za lizanje vrata in prodiranje v nožnico, ali ti, ki trdiš, da pari sexajo po večkrat na dan iz same jadi, nepotešenosti in slabega sexa??? ).
Izraza za liztanje vratu in prodiranje v nožnico nista ista. Se strinjam. Občutki, ki jih pa določene ženske lahko doživijo tako ob enem kot ob drugem - nehoteni krči mišic, ki jim sledi sprostitev - se pa imenuje orgazem.
claire napisal/-a:(jaz namreč nikjer ne trdim da kaj od tega ne obstaja, le da tega JAZ ne imenujem orgazem, kar spet ne pomeni, da teh vaših "orgazmov" ne doživljam;).
To lahko imenuješ tudi "slon na mamici" če ti paše. Vseeno pa to je orgazem. In spet - definicija orgazma je fiziološka, napisala sem jo že ene trikrat in ne bom več. Orgazem je........... pa če ga doživiš z lizanjem palca, penetracijo v vagino, rajcanjem s strani ženske, občevanjem s psom, ali samo ob pogledu na svoje poste in žaljivke na cosmoforumu.
Drugače pa, glede na to, kako argumentiraš svoje trditve lahko rečem samo........

Lahko mi še 100 krat predlagaš, da zamenjam številke v nicku, temu da sem čorava dodaš še gluha, neumna, prepotentna, plešasta, pohabljena ipd ter odgovoriš še na 500 mojih postov iz drugih tem --------------------- še vedno s tem nisi potrdila svoje trditve, da
1. je orgazem mogoč samo vaginalno
2. da ga brez draženja točke G ni.
3. da pri oralnem seksu orgazem ni mogoč
4. da pri analnem seksu orgazem ni mogoč