Alverde gel za tuširanje 2x
Alverde šampon za lase kostanj
Alverde piling za obraz marelica
Alverde čistilna krema z zdravilno prstjo (za bratca )
Lavera korektor
- Lavera šampon vrtnica
- Lavera balzam vrtnica
- 100% pure krema z acai jagodami
- Alverde gel za tuširanje mandarina
- 100% pure čistilna pena s kumaricami
Dumb Blonde balzam in Eco awesome vlažilni šampon (oboje že "stestirala" in je več kot super za to ceno). Aja, zraven sem dobila še zastonj dve steklenički olja za konice, ki je baje bolj priporočljivo in učinkovito kot silikon (od Klasa idr.).
- Balea peel-off maske; kolegica pravi da jo uporablja namesto kreme v zelo tankih nanosih in da je super za kožo, bom probala če na meni tudi hasne,
- Dontodent Sensitive, tekočina za izpiranje ustne votline
- Balea Hairstyling Forming Creme
Tearjerker napisal/-a:- Balea peel-off maske; kolegica pravi da jo uporablja namesto kreme v zelo tankih nanosih in da je super za kožo, bom probala če na meni tudi hasne, - Dontodent Sensitive, tekočina za izpiranje ustne votline - Balea Hairstyling Forming Creme
Peel-off maske imajo vedno v sebi kar nekj aalkohola, kar jim omogoča, da so peel-off. Upam, da te ne bo pekla.
Nevem, koštala bom kak bo, če pa mi ne bo pasala pa se za tiste 60 centov tudi ne bom sekirala, če roma v smeti. Drugače itak uporabljam Balea vlažilno kremo, ki mi je super, tak da dolgoročno bom itak ostala pri njeni uporabi. Verjetno je alkohol tisti, ki pripomore k čistosti kože (prijateljica mi je priporočala uporabo te maske kot ''kremo'' proti mozoljem, čeprav imam tud za boj s tem drug pripravek).