*Lara* napisal/-a:A maš muslimana, k to tok zagovarjaš in te tko boli?
bol neumne izjave nisi našla?
cllaudia napisal/-a:skoraj nimam več upanja da se bo spremenil. že neštetokrat mi je obljubil da se bo, ampak o tej spremembi ni ne duha ne sluha. enostavno se bojim živeti brez njega.
nanamiša napisal/-a:*Lara* napisal/-a:A maš muslimana, k to tok zagovarjaš in te tko boli?
bol neumne izjave nisi našla?
cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
CorfuGirl napisal/-a:cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
Lej to sem tudi jaz vedno mislila a sem vedno našla nekoga.Ko najmanj pričakuješ ti nekdo prirase k srcu.verjemi da je tako.Tudi jaz sem sse rešila pred dva tednoma enga totalnega kretena in mi ni žal.Čeprav bi ga morala pustit že prej je prišlo do tega da me je spravil do tega da sem rekla zdaj pa konce.Mogoče samo čakaš tisti dan pa bo.Pogumno naprej
cllaudia napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
Lej to sem tudi jaz vedno mislila a sem vedno našla nekoga.Ko najmanj pričakuješ ti nekdo prirase k srcu.verjemi da je tako.Tudi jaz sem sse rešila pred dva tednoma enga totalnega kretena in mi ni žal.Čeprav bi ga morala pustit že prej je prišlo do tega da me je spravil do tega da sem rekla zdaj pa konce.Mogoče samo čakaš tisti dan pa bo.Pogumno naprej
kako si pa vse skupaj prebolevala?
Abella napisal/-a:No jaz ti bom tako rekla, nisi edina, namreč poznam kar nekaj takšnih punc, ki četudi fant z njimi ne ravna tako kot na začetku oz. tako kot treba, še vedno vztrajajo, ker niso navajene bit same, ker ga majo "rade"...
Kolegica je tud prenašala žaljivke itd...noben ji ni mogo dopovedat, da se ga naj znebi, dokler sama ni prišla do te točke, ko si je rekla da to tak več ne gre...in sedaj ima fanta, ki ji daje dosti več kot prejšnji, šele sedaj vidi, kaj je prej mela - nič...
Tako da lahko ti vsi govorimo, da se pustit ne smeš, da to ni bistvo ljubezni, ampak dokler sama ne boš vidla, da to ni ok...do takrat boš upala in prenašala to...
razmisli ali je to res kaj si želiš...
cllaudia napisal/-a:mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
CorfuGirl napisal/-a:cllaudia napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:cllaudia napisal/-a:moj fant ni musliman. in ja...prav imate. sam vseeno je ful težko. vem da sem to napisala že neštetokrat. v bistvu sem imela kar nekaj neuspelih zvez in sploh več nimam upanja, da je kje nekdo zame. v bistvu se bojim zaupati osebam moškega spola. mogoče je tudi to problem. mogoče se bojim da ne bon nikogar drugega našla, če njega pustim.
kako si pa vse skupaj prebolevala?
Tako da sem enostavno ugotovila da je kreten...ne rabim prebolevat!!OK saj na ipe mi pride kriza ampak me ful hitro mine.Jaz se s takimi kot je on ne ukvarjam več in verjemi da je meja med ljubeznijo in sovražnostjo izredno tanka.Men se ja nabiralo in nabralo dokler nisem počila in ga brisala iz svojega življenja.On je mene prvi rabil in me klical vedanr nisem dvignila ker zame je ov in on mrtev in ne obstaja...ti pa tud naredi tisto kar misliš da je prav.
A zdaj ti je kaj težil??