Kakovost hrane v Sloveniji
Mi večinoma nakupujemo kar v Hoferju, je dost poceni, izbira je dokaj velika pa raznovrstna (maš vse od kolesarskih reči, do hrane). Tko da mami dostkrat domov privleče kšno čelado, rokavice, kolesarske hlače itd. xD
Zame (torej vegetarijanske reči) pa kupujemo v Tušu, na tistem bio oddelku - sojino mleko, vaflje, sojo, polpetke in te reči. Zelenjavo pa povsod, malo pogledamo na ceno in je to to.
Zame (torej vegetarijanske reči) pa kupujemo v Tušu, na tistem bio oddelku - sojino mleko, vaflje, sojo, polpetke in te reči. Zelenjavo pa povsod, malo pogledamo na ceno in je to to.
V našem Hoferju so pa izdelki, predvsem vem za jogurte, smoothieje in dimljenega lososa, kar redno kupujeva, ki so nekaj dni pred iztekom roka trajanja, vedno jasno označeni z nalepkami z nižjo ceno, tako da velikokrat takrat kupim jogurte (seveda ne zaloge, ampak recimo 3ali 4, kolikor vem, da jih bom do takrat pojedla), pa tudi če je kakšen dan čez rok, ni nič narobe.
Sem pa pred kratkim dobila v M gorgonzolo, ki ji je že davno pretekel rok, prodajalke pa so bile ob mojem opozorilu čisto ravnodušne - ja, smo pozabili...
Sem pa pred kratkim dobila v M gorgonzolo, ki ji je že davno pretekel rok, prodajalke pa so bile ob mojem opozorilu čisto ravnodušne - ja, smo pozabili...

-
- Kofetarica
No, jaz zdaj že malo dlje kupujem v Hoferju in se je spisek stvari, ki mi niso dobre, povečal - ampak se je pa tudi spisek tistih, ki so mi všeč ...
še vedno kupujem tudi v Mercatorju, ponavadi takrat, ko se mi do Hoferja ne da, ampak razlika v ceni je pa ogromna.
Ena je prej omenila omako za testenine iz Hofra: meni tudi ni všeč. Taka čudna je.
Mi je pa super čaj granatno jabolko, pa vedno imajo poceni in dobro sadje. Moti me pa, da nekaterih stvari nimajo, npr. peki papirja, in spet druge stvari 'držijo' samo nekaj časa (marcipanove kroglice, ki so bile meni super, zdaj jih pa nimajo več
).
Moram pa trkat, da mi še ni uspelo dobiti nič, kar bi bilo čez rok, pa običajno ne gledam prav pozorno na datume, ko sem v trgovini.

Ena je prej omenila omako za testenine iz Hofra: meni tudi ni všeč. Taka čudna je.

Moram pa trkat, da mi še ni uspelo dobiti nič, kar bi bilo čez rok, pa običajno ne gledam prav pozorno na datume, ko sem v trgovini.
Every rose has its thorn
-
- Cosmofrik
Meni je Lidl dosti boljši kot Hofer. V zadnjem času pa tudi Eurospin. Omaka za testenine iz Lidla je dobra, čeprav imam jo najraje od Ete. V Lidlu kupujemo sladko in kislo smetano, pa sir v slanici- tisti, ki je v konzervi, 1kg ga je noter. Sicer pa sem lani brala, da ima Lidl ful kvalitetno kozmetiko za sončenje.
V Hoferju so mi všeč rože.
Sicer pa v Mercatorju kupujemo najmanj, mogoče samo, če je kakšna akcija.
V Hoferju so mi všeč rože.
Sicer pa v Mercatorju kupujemo najmanj, mogoče samo, če je kakšna akcija.
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
Malo OT, ampak moram
Nikoli mi ne pade na pamet, da bi kupovala omake za testenine, kakršnekoli, kjerkoli, ker to imaš pa res hitro narejeno, jaz obožujem pašto na različne načine, omake pa delam z različnimi siri, pa karbonaro, s tuno in svežimi paradižniki, samo s svežimi paradižniki in sirom... Tok hitro je vse narejeno in ful mi je dobro, da mi je res BZ kupovat te omake....

Nikoli mi ne pade na pamet, da bi kupovala omake za testenine, kakršnekoli, kjerkoli, ker to imaš pa res hitro narejeno, jaz obožujem pašto na različne načine, omake pa delam z različnimi siri, pa karbonaro, s tuno in svežimi paradižniki, samo s svežimi paradižniki in sirom... Tok hitro je vse narejeno in ful mi je dobro, da mi je res BZ kupovat te omake....
Men so pa Barilla omake super (še posebno tista z olivami). Res okusna.
Sicer tudi sama pogosto delam omake, ampak mi je ta še vedno najboljša od teh paradižnikovih.
Druge "hitre" hrane (pač takih, ko le pogreješ, ali vnaprej pripravljeno) pa itak sploh ne kupujem
Pa vodka in jeger iz Hoferja sta fajn, ter čips za fešte
in super mašnice (ene 15 + 4 kolutke barvnih trakcov) za 1,5€ (žal pa ni v redni prodaji).
Pa enkrat sem v "akciji" kupila 4 kozarce za martini za 10€. Dobro služijo namenu.
Sicer tudi sama pogosto delam omake, ampak mi je ta še vedno najboljša od teh paradižnikovih.

Pa vodka in jeger iz Hoferja sta fajn, ter čips za fešte

Pa enkrat sem v "akciji" kupila 4 kozarce za martini za 10€. Dobro služijo namenu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
Mimi_M napisal/-a:Malo OT, ampak moram![]()
Poleti, ko so sveži paradižnika z vrta tudi jaz delam omake sama. Ponavadi spasiram paradižnik in dam v skrinjo za čez zimo. Sam to kar hitro zmanjka

Sicer pa mi je tudi iz Lidla ful dobra- tista z olivami
nam se dosti lidl dopade zadnje čase. gledano s finančne plati se tut pršpara, kvaliteta pa kljub vsemu ni tak slaba. sploh kaki prigrizki.
glede krem pa olj za sončenje; dokazano naj bi blo, da majo lidlove kreme pa olja dost boljšo kvaliteto kot npr vichy pa te drage znamke, hvalijo tut hofer pa dm-ovo znamko balea, ki je men osebno res všeč.
aja, jagode majo pa najboljše še vedno v sparu.

glede krem pa olj za sončenje; dokazano naj bi blo, da majo lidlove kreme pa olja dost boljšo kvaliteto kot npr vichy pa te drage znamke, hvalijo tut hofer pa dm-ovo znamko balea, ki je men osebno res všeč.
aja, jagode majo pa najboljše še vedno v sparu.

- positive vibration
- Cosmofrik
spice girl napisal/-a:Ne mislim šopkov, ampak lončnice in ostale rastline. Mislim, da je tvoja mama imela smolo, meni se kaj takega ni še zgodilo.
Ene par rož za na balkon je tam kupla. Verjetno gre za različne dobavitelje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- *zverinica*
- Kofetarica
men je pa hofer veliko bolj kot lidl. ima boljšo kvaliteto. ok odvisno kaj kupuješ. najboljše olive (s peškami so veliko bolj okusne, če niste opazili), passato (paradižnikovo omako) imajo v eurospinu.
veliko izbiro stročnic na žlico ima mercator, kar jaz redno kupujem. drugače pa še kalček in jablana (BTC)
veliko izbiro stročnic na žlico ima mercator, kar jaz redno kupujem. drugače pa še kalček in jablana (BTC)