Golota - (skupna tuširanja na treningih)
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Pri nas se noben po treningu ne stušira, ker imamo trening do 8 in uporabo telovadnice do 8. Itak smo vsi v bližini doma in tuši niso ravno višek higiene. Počakam tistih 5 minut (10 če grem z rolerji) in raje doma skočim pod tuš . Golota mi pa ni problem glede na to, da že 3 leta hodim v nudistični kamp 

A goal without a plan is just a wish.
-
- Sramežljivka
sama sem 17 let trenirala balet. v slo smo se deklate stuširale same, ali pa smo se doma, v tujini pa smo imeli dekleta in fantje skupne tuše. prvič mi je bilo čudno, potem pa sem se navadila. pa en baletnik mi je enkrat rekel, da se je z mani tuširati enako kot z moškimi, ker smo totalni plohi spredaj in zadaj. je rekel: nimamo nič za videt! 

never say never...
-
- Sramežljivka
ja v rusiji smo imeli vedno skupne tuše. so nam rekli, da če skupaj lahko treniramo, se lahko tudi skupaj tuširamo... tam to ni tako kot pri nas. imeli smo skupne garderobe, tako da so te že tam videli golo, treningi, tuši... vse skupno. nekaj deklet se temu ni moglo privaditi, oz. niti poskusile niso, tako da so se stuširale doma. sicer verjetno ne po celi rusiji, ampak v tistem centru v moskvi, kjer smo trenirali mi, je bilo to tako
ampak niso pa vsi geji. seveda da jih nekaj je, pa v tistih pajkicah mogoče res zgledajo malce hecno, ampak pospološevati, da so vsi baletniki geji, je pa težko

ampak niso pa vsi geji. seveda da jih nekaj je, pa v tistih pajkicah mogoče res zgledajo malce hecno, ampak pospološevati, da so vsi baletniki geji, je pa težko

never say never...
in soviet russia, boys wash with you
sam to je čist noro, da se skupi tuširate. nevem če jim je tako težko dat en zidek vmes tako da so ločeni tuši.
sam če je nekdo reku, da če lahko plešete skupaj se lahko tut tuširate skupaj, bi js temu dodal, da če se lahko tuširate nagi skupaj se pol lahko tut masturbirate skupaj
Mene že nebi spravli v tuš z puncami, v sauno niti ne, niti v saune kjer si lahko z brisačko. bi se slabo končalo zame. in morda še za kako punco.
sam to je čist noro, da se skupi tuširate. nevem če jim je tako težko dat en zidek vmes tako da so ločeni tuši.
sam če je nekdo reku, da če lahko plešete skupaj se lahko tut tuširate skupaj, bi js temu dodal, da če se lahko tuširate nagi skupaj se pol lahko tut masturbirate skupaj

Mene že nebi spravli v tuš z puncami, v sauno niti ne, niti v saune kjer si lahko z brisačko. bi se slabo končalo zame. in morda še za kako punco.
-
- Sramežljivka
Nisem imel problemov. Tuširal sem se skupaj z soigralci. Pa tudi zdaj se skupaj tuširamo po tekmah ali rekreaciji. Pač en drugega malo zezamo in si dajemo različne nicke zaradi obdarjenosti 

komad za Cosmo frenda: http://www.youtube.com/watch?v=pPeeI1BCS0o