Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na podlagi česa pa odsvetuje?

Moja teta pa dela v Mercatorju in se ji zdi ogabno kaj vse morajo včasih prodat kot prodajalke :wink: Od mesa vprašljive kvalitete, smrdečih salam, kruha, ki je prej padel na tla, tisti "zaboji" od kruha prej po tleh in na vsem možnem, potem pa en na drugem, itd...

Tolk o kvaliteti Mercatorja :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a modralaguna »

*mala* napisal/-a:Na podlagi česa pa odsvetuje?

Moja teta pa dela v Mercatorju in se ji zdi ogabno kaj vse morajo včasih prodat kot prodajalke :wink: Od mesa vprašljive kvalitete, smrdečih salam, kruha, ki je prej padel na tla, tisti "zaboji" od kruha prej po tleh in na vsem možnem, potem pa en na drugem, itd...

Tolk o kvaliteti Mercatorja :wink:

To pa sploh ni res kar si napisala. Sem včasih delala v Mercatorju!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

In seveda ker si ti delala v enem Mercatorju veš kako se v vseh po Sloveniji dogaja. :wink: In seveda js spet lažem. Pa če mi verjameš al pa ne, tak je... Skoraj tedensko poslušam te zgodbice.

Aja, kaj vse se počne s kruhom mi pa razlagal znanec, ki vozi kruh po Mercatorjih :wink:

Pa vedno znova pozabim da je to tema v kateri se hvali Mercator in kritizira Hofer.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:
Pa vedno znova pozabim da je to tema v kateri se hvali Mercator in kritizira Hofer.

Nisem brala nazaj, ampak očitno obstaja razlog za to. Čudno, da bi bile takšne razlike od trgovine do trgovine, medtem ko Hofer bi bil pa povsod ok? Za Hofer ne bom govorila, ker nimam izkušenj z njim. V Mercatorju sem pa obiskala vsaj 50 trgovin.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

V tej temi so bile o Hoferju najbolj glasne ravno tiste, ki v Hoferju še niso bile, ali pa enkrat (mogoče katera kdaj večkrat, ampak redke) :wink:

V bistvu se pa verjetno čisto v vseh trgovinah take stvari dogajajo (pa od Hoferja, Mercatorja, Spara, itd...) :wink:
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N0ty »

sam Hofer se je kr mal pokvaru mam občutek.
Ene 10 let nazaj smo hodili v Avstrijo v Hofer po "fasngo" in so mel par res božanskih izdelkov (ketchup, tatarska omaka, eni tamali 2dcl sokci) zdej pa kr ni več tega... :cry: ok sej maš kečap ampk je prot tistmu takrat čista katastrofa...

mi pa zgledta sadje in zelenjava veliko lepše kot v merkatorju... pa majo tud kr nekej dobrih sladkarij in grickarij. uuu, pa marelični sok je zakon :)

no pa brezveze secirat, nekak je moje mnenje da ma vsaka trgovina svoje + in - ... tko kt je šparova s-buget majoneza meni ogabna, merkatorjova koruza ne zaostaja za njo, niti tortelini iz eurospina, veselo sledijo eni mangotovi sladoledi iz hoferja ... šment, v lidlu pa v tušu sm pa premalkrat kupovala :D mi ma pa slednji najboljši sirov burek ever :D
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
modralaguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Pomoje ima čisto vsaka trgovina svoje + in -. Izdelki, ki so pod blagovno znamko neke trgovine, ki so običajno tudi poceni so ponavadi povsod slabi. Tako, da cena ne laže kaj dosti.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Jz v Hoferju kupujem sojino mleko (meni osebno najboljše daleč naokoli pa še poceni) in kokosovo mast. Super mi je, odkar je na Dolenjki, ker se lahko sproti, ko grem domov ustavim. :top:
cassandraa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cassandraa »

jst večinoma kupujem v sparu al pa tušu...v lidlu sploh ne ,v hoferju pa kake sladkarije al pa soke ponavad,kr jih drugje nimajo...v markatorju pa zlo mal al pa skor nč
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jz sm zdej spet mal začela več hodit v Mercator in pa DM po hrano. Sej ima Hofer čisto ok izdelke, samo če pa želiš kaj specifičnega, ali pa večjo izbiro pri veganskih izdelkih ali bio pa je izbira zelo slaba.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

tisto o čemer je bilo prej govora, da kruh pade na tla (pa še kaj drugega najbrž) in gre potem v prodajo se pomoje dogaja v vseh trgovinah, samo če tega ne vidiš te pač ne boli. pa da ne boste mislile kako oh in sploh čisto je po raznih lokalih in gostilnah...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

softTouch napisal/-a:tisto o čemer je bilo prej govora, da kruh pade na tla (pa še kaj drugega najbrž) in gre potem v prodajo se pomoje dogaja v vseh trgovinah, samo če tega ne vidiš te pač ne boli. pa da ne boste mislile kako oh in sploh čisto je po raznih lokalih in gostilnah...

Se strinjam. Po gostilnah je takšna svinjarija, da si še predstavljati ne znamo.
Drugače pa ste me premamile zadnjič, da sem šla v Hofer po jogurte. In kupila dva prestara, ker ja trapa nisem pogledala na datume. Sem mislila, da se to ne dogaja več.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok no, na to tudi v Mercatorju naletim :wink:
Se počasi navadiš da začneš vedno gledat na rok uporabe, še posebno pri stvareh, ki imajo kratek rok uporabe.

Moram pa pohvalt feto v Hoferju in Lidlu, ter olive v Hoferju (tiste malce dražje). Njami. Pa seveda ceneje, kot drugje. Ter smetana v piksni je v obeh dobra (ter pod 1€, kar v Mercatorju ne najdem). Ni mi pa bila všeč omaka za testenine iz Hoferja (ostajam pri Barilli), ter energijski napitek (imel je okus po zažgani karameli...juck).
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Joj, ja, zadnjič sm bla v mercatorju in sm si hotla kupit neke za grickat, pa se odločam tam med pistacijami, arašidi in študentfutrom...pa so bli vmes neki lešniki, ko jim je februarja rok potekel :eek:
Sicer sem povedala prodajalki, ki se je zahvalila, ampak...a nimajo nekega računalniškega sistema vzpostavljenega, ki bi jih opozoril na to, kdaj neki seriji poteče rok uporabe?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

meni se je enkrat v mercatorju zgodilo, da sem dva tedna zapored videla stare prepečence. ko sem jih opozorila na to, so jih pa dali tja kjer majo hrano pred iztekom roka uporabe -50%. mislim, sej je res da se prepečenec težko pokvari, ampak sem mislila da je prepovedano prodajat kakršnokoli hrano čez rok

ja olive iz hoferja so zakon!

P.S.:res si ne znate predstavljat kakšna svinjarija je po gostilnah :D
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Odgovori