sem brskala po iskalniku in nekak nisem našla take teme, če pa slučajno je se pa opravičujem...
pišem zato ker me zadnje dni močno obremenjuje neko odkritje in sicer - oče je zadnjič pozabil telefon doma in ker ga je nekdo klical sem se oglasila in ko sem prekinila sta se na ekranu prikazala dva smsa v smislu: "ali te lahko pokličem", "pogrešam te"...fejst dobr vem da nisem mela nobene pravice da nadaljujem z branjem in mi je močno žal da sem ampak po nekaj prebranih sporočilih sem ugotovila da oče vara mamo z neko žensko
velikokrat se dobita, načrtujeta celo kako bosta šla skupaj na morje...to me je čist vrglo ker smo bili vedno prijetna družina, hodili smo povsod skupaj, starša sta mela včasih kakšne težave ampak nikoli hujšega...in zdaj nevem kaj naj naredim - ne morem opisati kolk me ubija v notranjosti ta občutek ko mi mami reče da se ati noče nič pogovort z njo in da si želi da bi blo spet tko kukr nekoč ker sta se nekoliko odaljila
dobro vem da se nimam nobene pravice vtikati ampak počutim se tolk žalostno, vsak dan kr naenkrat jokat začnem in se ne morem zadržat
rada bi samo če bi mi lahko kdo ki ima podobno izkušnjo povedal kako to prenesti in kaj narediti...ne bi rada govorila mami kaj se dogaja in ji uničevala življenja ker verjetno ji ga bo kmalu on sam al kakorkoli si to on že predstavlja počet...
no to bi blo to...hvala za pomoč