Jeeeeeeeej
 Jeeeeeeeej 

Sam to verjetno sam na začetku, potem bo šlo pa počasi oz. sploh ne. Nadzarujem pa raven maščobe in vode in se mugotovila, da se mi samo maščoba zmanjšuje. In najlepši del tega: Na rit sm spravla Gaultierove hlače, ki jih tri leta nisem.
 Sam to verjetno sam na začetku, potem bo šlo pa počasi oz. sploh ne. Nadzarujem pa raven maščobe in vode in se mugotovila, da se mi samo maščoba zmanjšuje. In najlepši del tega: Na rit sm spravla Gaultierove hlače, ki jih tri leta nisem.  Jeeeeeej!
 Jeeeeeej!
positive vibration napisal/-a:^^medve pa imava zelo podobne cifreS tem, da sm jz en cm manjša, pa en kg manj imam kot ti, preden si začela hujšat. In tud jz sm si zadala prvi cilj, da ne bom več tiste grde šestice gledala na prvem mestu
 Mah, na začetku mi je blo 60 še spremljivo, pol je šlo na 61,62,63 in na konc na 64 kg. Takrat sm se pogledala v ogledalo in sm si bla prou debela. Res pa je, da zame to ni dieta, ampak način življenja. Ne morem brez teka več, sladkarije me pa ne mikajo ( mogoče kdaj kakšn sladoled al pa ledeno mrzla kokakola
 Mah, na začetku mi je blo 60 še spremljivo, pol je šlo na 61,62,63 in na konc na 64 kg. Takrat sm se pogledala v ogledalo in sm si bla prou debela. Res pa je, da zame to ni dieta, ampak način življenja. Ne morem brez teka več, sladkarije me pa ne mikajo ( mogoče kdaj kakšn sladoled al pa ledeno mrzla kokakola  )
 )
 Je pa res, da laufam sam neki pol ure, to pomeni enih 5 km verjetno. Progo bi mogla podaljšat, pa bi se verjetno že poznalo.
   Je pa res, da laufam sam neki pol ure, to pomeni enih 5 km verjetno. Progo bi mogla podaljšat, pa bi se verjetno že poznalo.
 Ampak mi gre že pošteno na živce to, da nimam več pametnih cot za oblečt, novih si pa iz ponosa ne grem kupit, ker niti slučajno ne mislim nosit večje številke. Tak da mi nič drugega ne preostane, kot da oklestim višek kil, da bom lahko spet dala stare kavbojke gor
   Ampak mi gre že pošteno na živce to, da nimam več pametnih cot za oblečt, novih si pa iz ponosa ne grem kupit, ker niti slučajno ne mislim nosit večje številke. Tak da mi nič drugega ne preostane, kot da oklestim višek kil, da bom lahko spet dala stare kavbojke gor