Mellyora napisal/-a:ah sm vedla, d sm neki pozabla, in oba sva neumna na piercinge in tatuje
to pa midva tud ja

Jaz imam rada avtomobile, on ne. Jaz rada zgodaj vstajam in zgodaj hodim spat, on obratno.
vsec so nama vsi letni časi, najbolj pomlad. oba se rada voziva naokol in se sprehajava ob jezeru. imava isto najljubšo znamko mila
pa oba rada jeva. in še in še stvari....

)

floribunda napisal/-a:lunek napisal/-a:- on ima srednješolsko izobrazbo, jaz univerzitetno
pa te dolgoročno gledano, to ne ovira?
floribunda napisal/-a:lunek napisal/-a:- on ima srednješolsko izobrazbo, jaz univerzitetno
pa te dolgoročno gledano, to ne ovira?
) isto situacijo. Imam raje fanta z srednješolsko izobrazbo, kot pa enim faksom, ki zame to sploh ni. Je pa fant zelo splošno razgledan in o precej stvareh ve več kot js (Npr. on je obseden z zgodovino in je prebral ogromno literature in komot pade v konkretno debato z dvema diplomiranima zgodovinarjema za par ur, v bistvu ima še večkrat on prav
je pa res, da ne bova nikoli padla v globjo debato o diferencialih in kompleksi analizi, itd... ). Ni tak tip človeka, ki bi ga motila moja (potencialno) višja plača (in se že sedaj zaveda, da je to najverjetnejši bodoči scenarij). Pa tudi razume pomen izobrazbe in me ravno on najbolj podpira.