Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Men je bil pa ta del še kr nekak zanimiv.
Ok, Jenny mi že gre tak al tak skoz na živce, Venessa in Dan se pač kregata za bz...Lilly se mi pa smili :( (ja, je bil dober excuse).

Blair mi postaja vedno bolj všeč, kljub temu da ni bitchy :D (+ zdi se mi da sta mele s Sereno ful dober make-up v tem delu...sploh očke :) ).

Pa dr. Van der Voodsen ima tak obraz, da mi zgleda kot pravi oče od S.:wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

FreakChiq napisal/-a:Kaj pa če je postala ta serija kinda boring. Sploh pa zdaj, ko so mi še Chair bek vzeli.

Zraven tega pa me ma, da bi zgrabla Jenny in jo začela pajtlat, vsakič ko se pojavi v kaki sceni. Pa to ni samo zaradi tega ker je postala kompletni pain in the ass with no redeeming quality. Če 3/4 časa okrog laufa, kot da se res a slut, like Willa said. I mean, njene extensions bi ji lastnoročno ven popipala, ker je obupna z dolgimi lašaki (pa še dunno why, tak masni so/delujejo - blek). Cote so tud večino časa sfaljene. Make-upa pa sploh omenjala ne bom, ker so te črne oke in črne ustnice utterly repulsive.

/end of rant

Hvala bogu pravijo, da je nasledno sezono ne bo.
Hehehe, kakšen rant. :D

Jao, ampak Jenny .. obup :tot:, čist nepotreben lik. Še vedno pogrešam Erica.

Pa Lily..joj, ne :nein:
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Men je bil ta del kar všeč. Se pa strinjam da Jenny je obupna. Aja, pa ne vem zakaj, ampak mam občutek da Lily sploh ni več bolna, ampak da je vse to igra Sereninega očeta... loh pa da se čist motm, itak bomo v naslednjih delih vidle kako se bo razvil. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kakšen upor proti Jenny :D Men je pa čist kul. Bi blo precej dolgočasno brez nje. V bistvu bi raje njo obdržala, pa Sereno odposlala nekam :D In men je dejansko všeč kako Jenny oblečena večino časa. Očitno sem edina :lach:

Pa očitno tudi Vanesse ne bo naslednjo sezono :nein:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^škoda, men je pa sicer všeč lik; sam je pa bil grd zajeb. :?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Uf, jezna na Sereno... Kdo pa misli da je, da bo Rufusu govorila, naj ne hodi na zabavo? :x

Drugače pa se je fajn začelo "zapletati"... :razz:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ok, zej je pa ratal zanimivo. :)

Razumem Sereno, da je jezna na Rufusa, ampak tole na konc je blo že pa kr mel grozljivo...in nočem da gre še Eric na Van der Woodsenovo stran. Bogi Rufus!

In prizor med Lilly in Chuckom (C je bil tak sweet)! :cry: :hearts:

Jenny mi pa sploh ni več nadležna (pravzaprav mi je ratala všeč)...Serena postaja dejansko dost bolj. In žal mi je za Vannesso da odhaja.

Blair mi je bla ful všeč pa vesela sm, da je prišla na Columbio :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

^^Tell me, oh PLEASE tell me I didn't just saw, what I saw!! :x Slika Ugh!!! :aerger: Kot da mi nea gre že dovolj na jetra.
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moja faca med gledanjem :eek: :eek:

I did not see that coming at all :eek: :eek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Prosim če nameravate napisat kak spoiler ga dajte z belo :D Ker še vedno spremljam to temo, videa pa ne bom pogledala ampak se bom pustila presenetit :D Sam povem :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Mislim, da je to eno izmed onih presenečenj, ko je boljše, če si ga pokvariš, ker če boš nepripravljena gledala del in vidla to, kaj kaže v promotu, se zna zgodit, da po tem ekran ne bo več celi. Vsaj moj monitor bi letel v zid. :P
.: Living is easy with eyes closed :.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

LOL :D Skor si me prepričala ... sam ne :D Drugač pa vem da Georgina pride nazaj, samo mnda ne mislite njo, ne? :) Ona je kul :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Noup :D Sem pa zaradi nje začela gledat nadaljevanko Mercy (zarad katere je odšla iz GG). Je kar kul.

Js pa ne zdržim brez spoilerjev :) spoiler junkie :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

O, jst pa sploh ne :D Sem raje presenečena, mi je bolj zanimivo :) Pogledam samo promote, ker nas po navadi itak zavedejo, pa še za te mi je včasih žal da sm pogledala :D Pa tud za te nadaljevanke ki jih trenutno gledam sem se odločla, da za zadnje dele ne bom pogledala promotov :D Vem, smešna sem :D
Odgovori