Ljubosumen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

^^sej mamica zna :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Libe napisal/-a:Kakšna copata? Kdo pa je rekel, da sem se ji pustil? Nobena meni ne bo ukazovala, kvečjem jaz njej (marš v kuhinjo).. Drugač pa sem že premišljeval o samskosti do smrti. Morda bom pa res, roka še zmeraj obstaja ob krizi.

Ah to premišljujejo vsi, samo zanimivo, da vedno ostane le pri mišljenju... :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jap, ker je neumnih žensk, ki so pripravljene prenašat take pizdarije isto število, kot moških..Se poklapa. Sadly. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
baroque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a baroque »

Jojj problem je ,da se vam moškim nesme NIČ rečt!
Lahko pa,da je z razlogom sikala in si mogoče storil nekaj zarad česar ti ne zaupa več toliko in ti zdaj bogemu revčku sika ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

baroque napisal/-a:Jojj problem je ,da se vam moškim nesme NIČ rečt!
Lahko pa,da je z razlogom sikala in si mogoče storil nekaj zarad česar ti ne zaupa več toliko in ti zdaj bogemu revčku sika ;)

Po drugi strani pa nimamo pojma, včasih si kakšne punce tut preveč dovoljo omejevat, pa se špilat mamice svojim fantom.. bi vrjetn mogle več vedt zakaj se je šlo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mamini sinčki bi si zaslužili čisto svoj podforum, ne samo temo :D
The world is as you are.
Libe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Libe »

sirova štručka napisal/-a:
Libe napisal/-a:Kakšna copata? Kdo pa je rekel, da sem se ji pustil? Nobena meni ne bo ukazovala, kvečjem jaz njej (marš v kuhinjo).. Drugač pa sem že premišljeval o samskosti do smrti. Morda bom pa res, roka še zmeraj obstaja ob krizi.

Edina pametna. Veš taki bedaki kot si ti, ne uničijo življenja le sebi, ampak potegnejo za sabo še cel kup drugih. Najprej bi to bila tvoja boljša polovica. Ta bi bila nekoliko trapasta (takih je še pa još) in bi navkljub tvoji kretenskosti ostajala s tabo. Nato bi prišli otroci. Z ženo bi se čedalje več prepirala, drug drugega zaničevala, otroci bi to prenašali, posledično bi prišlo do konfliktov, katerih seveda ne bi imeli niti priložnosti razrešiti, nastali bi kompleksi in travme, kar bi oni kasneje prenesli na svoje familije in tako gre svet dalje, bedakov je pa čedalje več na njem.

Tako, da kar ostani pri tejle samskosti, ker je res genialna ideja. :wink:

Klasična ženska, takoj vsako stvar jemat k srcu. :D Nekdo reče šalo na vaš račun in že računaš kakšni bi ratali moji otroci, seveda ravno ti mi boš govorila, ko me poznaš iz 2 postov iz foruma pa še to je bil eden šala. In tudi neko sklepanje, ko sploh nimaš pojma kako in kaj je bilo. Vprašal sem zakaj ženske sikate, ne to ali sem copata ali ne in glede na to da sem samski verjetno ravno nisem copata pa tudi kregala sva se kar precej zadnje čase, ker mi je enostavno šlo na živce to njeno sikanje. Drugače se pa strinjam, da je samskost do konca edina super rešitev.
Libe
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Sikanje

Jochie napisal/-a:
Libe napisal/-a:Ne vem kam bi dal tole temo samo zanima me zakaj morate ženske zmeraj sikati zaradi kr enih stvari, npr. ko gremo s kolegi v diskač mi je sikala, ko sem šel s kolegi kako zvit je sikala, ko sem bil s kolegico na kavi je sikala. Za vse sem jaz bil. kriv, če je pa ona kaj narobe naredila sem bil pa jaz kriv, da je ona to nrdila. Zmeraj sem jaz kriv. Sicer je zdej hvala bogu to bivša ampak obeta se mi kar dolga pauza. Da ne omenjam, da ne veste sploh kaj hočete in stalno neke komplikacije. :roll:

ali boš celo življenje samski, ali pa boš sikanje poslušal...srednja varianta je pa homo varianta...

zdaj pa razmisli, kaj je najboljše! :D

Celo življenje samski definitivno.. Pedri se mi rahlo gravžajo, sikanja pa ne mislim poslušat, ker moj prag tolerance je zeloo zeloo nizek in ponavadi cel blok posluša. :D Končalo se je pa ponavadi v solzah, seveda za njo. Ima menstruacijo, je zoprna ko hudič (no sej ne da je bila kaka bivša celo sprejemljiva), me spravi ob živce potem pa joka, da sem nesramen, ker ji rečem, da nisem jaz kriv, da krvavi iz pi***..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

Libe, D si pozabil
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ :lol:
(__/)
( o.O)
(")_(")
Libe
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:
Libe napisal/-a:Klasična ženska, takoj vsako stvar jemat k srcu. :D Nekdo reče šalo na vaš račun in že računaš kakšni bi ratali moji otroci, seveda ravno ti mi boš govorila, ko me poznaš iz 2 postov iz foruma pa še to je bil eden šala. In tudi neko sklepanje, ko sploh nimaš pojma kako in kaj je bilo. Vprašal sem zakaj ženske sikate, ne to ali sem copata ali ne in glede na to da sem samski verjetno ravno nisem copata pa tudi kregala sva se kar precej zadnje čase, ker mi je enostavno šlo na živce to njeno sikanje. Drugače se pa strinjam, da je samskost do konca edina super rešitev.

No vidiš, nekomu, ki ima po glavi pošlihtano, se to ne zdi šala, tebi se zdi, iz tega veš kaj sledi.

Libe napisal/-a:Celo življenje samski definitivno.. Pedri se mi rahlo gravžajo, sikanja pa ne mislim poslušat, ker moj prag tolerance je zeloo zeloo nizek in ponavadi cel blok posluša. :D Končalo se je pa ponavadi v solzah, seveda za njo. Ima menstruacijo, je zoprna ko hudič (no sej ne da je bila kaka bivša celo sprejemljiva), me spravi ob živce potem pa joka, da sem nesramen, ker ji rečem, da nisem jaz kriv, da krvavi iz pi***..

Primitivc bo vedno primitivc.

Ajoj veš kolikokrat se s kolegicami šalimo na ta račun pa tudi kako kruto na moški račun slišim. :roll: Pa kaj zdaj one nimajo v glavi pošlihtano, ker zbijajo šale na moški račun? Give me a fockin break..

Kaj ti si še ena vrsta žensk k jih moški kot kondom uporabijo in zavržejo da takoj vsakega napadeš, čeprav nekaj čisto lepo vpraša..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

baroque napisal/-a:Jojj problem je ,da se vam moškim nesme NIČ rečt!

S tem se ne strinjam. Nikoli ni niti pametno, niti upravičeno sikat. Zame je namreč "sikanje" = teženje, sitnarjenje, pridiganje, izsiljevanje,... to ni normalen način komunikacije.
Je pa res, da Libe ne deluje kot človek, ki bi bil sploh sposoben normalnega pogovora. Tak tip bi pa tudi mene hitro pripravil do vpitja in sikanja.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Meni sikanje pomeni biti freh. Osorno izražanje s pridihom sarkazma.

Sama se ga poslužujem takrat, ko delujem proti svoji volji zaradi nekega višjega interesa - npr. ljubega miru. Ampak to je le redko, rajš naredim po svoje ali sklenem kompromis.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Odgovori