Nisem se mogla učit, nisem se mogla skoncentrirat, pogrešala sem fanta in moj šport. Tako se v Lj nisem zabavala. Nisem hodla ven, niti na žure, ki so bile v našem študentu. Nisem se mogla zabavati brez fanta. Preživljala sem hude čase. Ob večerih sem na skrivaj jokala, da sem brez njega. Moje življenje ga potrebuje.
Tako, mi je on pomagal, da sem ugotovila, da tako res ne gre več naprej. Namesto da bi v lj zapravljala denar, ker letnika ne bom naredla, sem se odločila staršema povedat, da želim spremeniti študij.
Moja starša sta precej stare šole, zato sem imela slab občutek, ko jima bom povedala za to. Sošolke so me prepričevale, da me bodo ziher razumeli, prav tako mi je fant tako trdil. Jaz pa nekako nisem mogla verjet.
Tako sem jima, ko sem prišla z lj, povedala kaj nameravam storiti. Reakcija? Bilo je grozno. Najhuje v mojem življenju sem mislila takrat. Takega očeta sem redko res redko kdaj vidla. Grozno je bilo. Pa tudi mama je imela obrez pokrit z dlanmi. Ko sem njima povedala vse kar sem mislila, so se mi ulile solze, nisem se mogla zadržat, ker jokat, pa pred njima, nisem mislila. Oče je začel govoriti grozne stvari o meni. Nisem ga mogla poslušat. Šla sem v sobo jokat.
Poklicala sem fanta in mu povedala, kako je bilo. Takrat me je potolažil, govoril, da me bo vedno podpiral in mi stal ob strani. Tudi v sms-ih mi je velikokrat napisal, da nama bo zdaj fajn, ko bom v mb in boma bliže.
Nekako lažje mi je bilo.
Po dveh dneh pa je med nama s fantom prišlo do "prepira", mu nekaj nisem hotela do konca povedat pa se je začel razburjat, rekel je da on tak fukjene babe ne rabi. Tisti dan je bil celi dan čuden, drugačen. Tako je bil jezen za nič. Ali pač?
Tako se me je očitno naveličal in sma včeraj končala vezo, ki je trajala osem mesecov. No, v bistvu jo je on končal.
Kako sem mu lahko verjela, kako sem mu lahko nasedla?
Poln sam sebe, razvajen, hoče imeti vedno vse prav.
S tem me je zelo prizadel, ker sma namreč skupaj že načrtovala prihodnost; odprla sma hranilno knjižico, risala načrte za hišo, gledala parcele. Prihodnost sem vidla skupaj z njim.
V treh dneh se mi je vse obrnilo na glavo. Vse se je spremenilo.
Tako sem zdaj sama, čisto sama. Obupana, razočarana.