claire napisal/-a:roberta sem nalašč napisala in se nisi izpisala. sem zdaj povdarila, da ne boš spet spregledala. lahko se izpišeš iz registra vernikov veš (polnoletna pa menda si ali kako?). toliko o tvojem pametovanju o različnih religijah. samo...![]()
in tole ni imelo veze z duhovniki kot takimi (marsikdo ni srečen v svojem poklicu, pa je vedel v kaj se spušča pa še vseeno ne da odpovedi), ampak na tvojo krasno razlago, da jaz nimam kaj da govorim prav/narobe (čeprav sploh nisem!). in da so religije "svete" in je morda bolj prav islam, a sama si krščena pa se ne držiš niti enega njihovega koncepta.![]()
(in potem nekdo tak meni, češ kaj se jaz grem- svašta!)
in še vedno me nisi citirala. kje sem jaz napisala da kaj ni prav????? (nepismenosti vedno več- no res..)
Zato ker nisem nikol vidla pointa v tem da se grem izpisat iz cerkve.. kaj, zato da bom uradno ateist? Ne verujem v boga, v jezusa, v pekel ali nebesa, torej nisem vernica in ne rabim živeti po nobenih konceptih krščanske vere..
In ne, ni treba skrbet za mojo pismenost.. ti lahko po mili volji govoriš, da odprta zveza ni zate, da se ti ne zdi prav, lahko govoriš da se ti ne zdi prav kako majo urejene družine v islamu. Da pa ti rečeš, da to ni družina ali da odprta zveza ni zveza in da so strahopetci tisti, ki v takih zvezah so, ter da se islamci nimajo kej za opirat na svojo religijo (po tvojih besedah je to kar tja v en dan) pa meni jasno kaže zaničevanje..
in žal, družina že ima svojo definicijo, tukaj tvoje definicije nimajo teže..