choco.cat napisal/-a:Ma kera izkušnje z barvanjem s kano?
Res nobena ne ve? Zanima me kako je pol z tem, da se naj nebi več barval čez z navadno barvo?
V mislih mam kano iz Lusha.
choco.cat napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ma kera izkušnje z barvanjem s kano?
Res nobena ne ve? Zanima me kako je pol z tem, da se naj nebi več barval čez z navadno barvo?
V mislih mam kano iz Lusha.
Larchiiie napisal/-a:No pol nism čist edina s težavami z barvanjem.. sam jst nimam take probleme da mam oranžno itd. ampak sem se lani poleti pobarvala iz blond na rjavo, v eni temi se mi zdi da smo mel cel razgovor če čm se doma itd. LOL in pač prvič je blo dobr ker sm dala sam preliv, šla kmal na bazen in se je use spral. Sm šla k frizerju se pobarvat mi je dala en mejčkn pre temno tko da sm bla že skor črna sam sm dvakrat oprala pa je bla lepa rjava in moj problem je sam da mi na moji desni strani las bolj tko zadi ne prime lepo rjava ampak se sploh na močni luči vid še vedn blond, frizerka je rekla usakič da mi zgleda mal pramenčkasto sam ona ni vidla pol ko sm od tam pršla ko sm dvakrat oprala lase pa se je spet mal blond vidlo in spredi ko mam lase pač tko postrani dol mi vedn črno prime zadi pa rjavo. Sej to se ne vid tok in je lepa barva sam mene mot, da mi ne prime enako barva. Pa če sm pr frizerju al pa doma... pa končn sm si najdla barvo, ki jo seveda nehajo delat še isti mesc.. matr mam jst srečo. A kera ve kaj bi mogla nardit za ta 'šop' las da bo lepo rjavo prijelo?
beebea napisal/-a:Ja, ko sem se jaz barvala iz blond na rjavo mi je tudi na desni strani flek ostal .. prekrila ga je komaj črna barva
ellizabeth napisal/-a:koliko ti pa blond barva uniči lase?
lase imam bolj svetlo rjave pa bi se pobarvala na blond.
imam pa valovite lase, ki so precej suhi. lase si pa puščam dolge in ne bi rada, da bi se morala prepogosto strižt.