Pozdravljeni,
že zelo dolgo spremljam ta forum in vidim, da tuki vsi radi priskočijo na pomoč...tu se pa začnejo moji problemi

v bistvu sem z mojim fantom 4 leta, kr naenkrat pa se je z njegove strani začelo ignoriranje...naj razložim...sem študentka, on se je zaposlil in od takrat naprej so se pojavili problemi, ker enostavno ni časa zame. Ima zelo veliko dela, sploh za računalnikom in je nonstop pod stresom...skušam ga razumet zakaj je živčen, vendar se tud men zdi zamalo ker sem kot nek kreten, ko ga čakam in čakam in čakam...od njega pa nč...včeraj je reku, da je med nama konec, ker mu skos težim, on bi meu pa rad tud kaj časa zase ter da bi žural okrog...KR NAENKRAT...jaz mu že več kot pol leta govorim, da nikamor ne greva pa je meu vedno izgovore, da se mu ne da, da je utrujen itd. Zato me zanima vaše mnenje, je možno da mu je všeč druga, čeprav je zatrdil da je ni? al ga je pač enostavno minilo in se morm s tem sprjaznit? Poleg tega je problem še v tem, ker stanujeva skupaj in ne vem kako naj zdej v izpitnem obdobje se odselim k bo največja gužva in učenje? :S
Prosim za kakšen dober nasvet...