Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

:cry: :cry: Chuck&Blair...(I damn this Jack Bass!)

Sam tista igrca Assasin mi je bla pa ful všeč. Ampak Jenny...fail (čeprav je zgledala ful hudo s klobukom).
Drgač pa se mi zdita S&N vedno bolj kjut (na koncu) :hearts:
mnml
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mnml »

Jenny je men najbolj luštna, plus edina zanimiva v tej epizodi
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Končno preobrat med C&B, čeprav žalosten. Ampak mislim, da je moralo priti do tega, da bo serija sploh še zanimiva.

Če bi N podlegel J, bi bilo preveč... :roll: Vse skupaj je dobro izpadlo, S je pokazala malo ljubosumja, N se je končno uprl, J pa je bila na koncu sama.

Glede V&D pa nimam pravega občutka - pašeta skupaj ali ne...

Pogrešam L&R... :)

Aja, Dorota pa je itak carica! :P
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Baje da Jenny ne bo več v naslednji sezoni.
Use your head and follow your heart.
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

Vanessa je navadna p****, ker se je prijavila na isti tečaj kot Dan in mu to sedaj skriva (in zdi se mi, da ga na nek način skuša zaje*ati).
HeadUpHigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HeadUpHigh »

joy23 napisal/-a:Baje da Jenny ne bo več v naslednji sezoni.

Ja, kar nekaj delov naj bi manjkala. Samo baje pripravljajo neko "večjo" zgodbo zanjo, tko da...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Trenutno mi njena zgodba ni niti malo všeč. Itak se bo opekla in prav je tako. Prava bič. Sicer pa se vsaj kaj dogaja.

Ta najnovejši del mi je bil res lep. Dorota in Vanja (ta je prav simpatičen :D ) sta ful dobra skupaj. :hearts:

Pa komaj čakam nadaljevanje Lily in Serena zgodbe... Itak Lily spet ne bo nič kriva... Naj že razjasnijo zgodbo z očetom.

Meni je bil ta del zelo všeč. Tudi razplet med C&B, čeprav žalosten. Ampak sem pa končno čutila pristna čustva med njima. :)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

OK, sej mogoče je to ful neumno ampak.. meni se zdi da bosta nekoč B in D skupi :D na to sm pomisnla, pr tistem delu ko so spili vodko in je GG govorila neki o tem da ko odpreš srce spustiš marsikoga notr oz. neki v tej smeri, sm že pozabla kako je točno šlo :D

Jenny mi sploh ni simpatična, taka bič mi deluje.. in res ni mela nikoli neke zgodbe za si jo zapomnit, tko kot tudi Nate ne.

Sta mi pa bla všeč B&C, čeprou se mi zdi malo nemogoče, da je B kr tko sredi belega dneva ugotovila da sploh ni bla srečna z njim, k meni je delovala vedno oh in sploh srečna ko se je šlo za Chucka.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^B&D? Hell no! Edin, če bi bil kakšen ONS, ki bi ga VSI obžalovali. :lach:
Sem pa tud jz na to pomislila, ja, kr je glih neki takega tist čas govorila..

Jenny je zmer večji obup :?, plus tale oblekca dons - a-a, sori, men se zdi premlada za tolk oprsja kazat (damn, she's not even legal yet!).

Škoda mi je Erica, v smislu, ful vesela, ko se je spet pojavil, ampak bi si zaslužil kšno zgodbo, na začetku serije mi je bil dost všeč lik.

Lily pa bolš da ma kšen dobr izgovor! :motz: :D

Aja, in (ker sem bla dolg časa fan..vedno manj mi je jasno zakaj) - Serena res čudno govori..

Dorota & Vanja sta pa :love:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ Mene bolj kot njeno neodpiranje ust moti hoja! A to se sam dela da tko miga z boki (čeprou ne vem zakaj bi blo to dobro) al RES ne zna drugače hodit?
Upam sam, da se B ne bo preveč trudla postat boljši človek, ker ji to preprosto ne pristaja. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ok, tale dr. Van der Voodsen je kr neki in hočem vedet kaj je tu zadi :roll: in ja, Lilly naj ma res dober izgovor!
Jenny...not pretty. Itak da se bo opekla in po moje je tud zarad tega verjetn ne bo eno sezono nazaj. :D
D&B? Maybe. Everything is possible. Mogoče niti ne bi blo slabo videt kak se bo B spremenila.

Dorota pa Vanya me pa še najbolj zabavata :hearts: (+ stepfather od B) :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mnde bo Jenny naslednjo sezono (pomoje jo sam par delov ne bo):
I'm hearing that Little J is going to try to do some bad things to their relationship, and then...yes, she's going away. But the good news for you Jenny fans (finally!) is that contrary to some rumors you may have heard, she is not dying. I'm told Taylor Momsen will be back in season four. At least, that's the plan.

Res je- Dorota in Vanja sta res super :hearts:

Pa ni mi všeč kaj z B&C delajo, ker sta prov fajn skupaj.

Mnde Ed in Jessica nista več skup. Škoda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

a je ta teden bila Gossip girl? na partisu še ni torrenta, pa ne vem zdej, al se je prevajala ali ne? a katera ve?
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Kaj pa če je postala ta serija kinda boring. Sploh pa zdaj, ko so mi še Chair bek vzeli.

Zraven tega pa me ma, da bi zgrabla Jenny in jo začela pajtlat, vsakič ko se pojavi v kaki sceni. Pa to ni samo zaradi tega ker je postala kompletni pain in the ass with no redeeming quality. Če 3/4 časa okrog laufa, kot da se res a slut, like Willa said. I mean, njene extensions bi ji lastnoročno ven popipala, ker je obupna z dolgimi lašaki (pa še dunno why, tak masni so/delujejo - blek). Cote so tud večino časa sfaljene. Make-upa pa sploh omenjala ne bom, ker so te črne oke in črne ustnice utterly repulsive.

/end of rant

Hvala bogu pravijo, da je nasledno sezono ne bo.
.: Living is easy with eyes closed :.
Odgovori