prijateljstvo fant-punca
-
- Cosmopsiho
ja no. to je čisto moj subjektivni pogled na celotno zadevo.
ker se navadno pri prijateljih, ki so fuck prijatelji, hitro zakomplicirajo zadeve. za moje pojme, za uspešno f** prijateljstvo, vez med dvema človekoma ne sme bit pristno prijateljska. ergo...to zame niso prijatelji.
in ostajam pri tem, da so prijeteljstva med moškim in žensko izjemno komplicirana zadeva (ne nemogoča), mogoče je lažje če sta oba prijatelja v svojih partnerskih zveza.
ker se navadno pri prijateljih, ki so fuck prijatelji, hitro zakomplicirajo zadeve. za moje pojme, za uspešno f** prijateljstvo, vez med dvema človekoma ne sme bit pristno prijateljska. ergo...to zame niso prijatelji.
in ostajam pri tem, da so prijeteljstva med moškim in žensko izjemno komplicirana zadeva (ne nemogoča), mogoče je lažje če sta oba prijatelja v svojih partnerskih zveza.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
purple_rain napisal/-a:Se strinjam.floribunda napisal/-a:ker se navadno pri prijateljih, ki so fuck prijatelji, hitro zakomplicirajo zadeve.
Po moje slej ko prej (ni pa nujno, čeprav se mi zdi, da je pogosto) nekdo hoče več.
Se strinjam, ena stran velikokrat misli, da mogoče pa bo iz tega kaj več in potem če ni, ena stran trpi in gre vse v maloro. Ampak ne rečem, da je vedno tako, pomojem mnenju sta lahko ff, če sta oba tak tip človeka, vendar se lahko tudi tuu kaj zakomplicira. Čustva so čudna reč

Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Džeki napisal/-a:Ne vem, zakaj f-frendovstvo ne bi bilo prijateljstvo.Zame je to zelo lepo prijateljstvo.Prijateljstvo je zame odnos med človekoma, ki sta si blizu, imata skupne interese, v prijateljskem odnosu pa oba dobita, kar pričakujeta. In v f-frendovskem odnosu brez sprenevedanja oba dobita, kar pričakujeta, torej gre za zelo iskren odnos.
F-frend je za mene oseba s katero zadovoljuješ svojo spolno potrebo - nič več.
Prijatelj pa je nekdo s komer se družiš, ti je všeč njegova družba itd., vendar ni nič erotičnega med vama.
Če je pa oboje skupaj (kar v življenju zelooooo redko vidiš, ker se slej kot prej vsaj eden v drugega zaljubi), je pa en moj kelega enkrat imenoval - prijatelj z "ugodnostmi". V tem primeru pa gre za dejansko prijateljstvo in seks skupaj. Vendar tak kot sem že napisal, redkokdo je tega sposoben; to že naspol meji na odprto zvezo.
Trdonja napisal/-a:Če je pa oboje skupaj (kar v življenju zelooooo redko vidiš, ker se slej kot prej vsaj eden v drugega zaljubi), je pa en moj kelega enkrat imenoval - prijatelj z "ugodnostmi". V tem primeru pa gre za dejansko prijateljstvo in seks skupaj. Vendar tak kot sem že napisal, redkokdo je tega sposoben; to že naspol meji na odprto zvezo.
Ni ravno toplo vodo odkril. "Friends with benefits"

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Se strinjam, friends with benefits so zelo hvaležna zadeva, sploh z nekom, ki ga dobro poznaš in s katerim taka zveza s prekinitvami traja dlje časa. Ko ima ona fanta se prekine, ko je samska spet nadaljuje, prav tako na moški strani. Veliko plusov, skoraj brez minusov, seveda, če imata oba pospravljeno podstreho.
Čustveno pa se vseeno navežeš... za živalski sex z kar najmanj čustev je pa za mene bolj ONS.
Čustveno pa se vseeno navežeš... za živalski sex z kar najmanj čustev je pa za mene bolj ONS.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Dioniz napisal/-a:Seveda se da. Res pa je, da pac morajo biti izpolnjeni doloceni pogoji.
Jaz mam prijatlco, ki je lusna pa zdaj sicer ni samska ampak tud ko je bla samska ne bi hotel nic vec z njo, ker se odlicno razumema kot prijatla in sem cist zadovoljen s tem. Eni se pac na drugacen nacin dobro ujamemo.
Končno ena normalna izjava v tej temi.
Vsi nekaj bluzite o tem, da je tip lahko samo kolega in nič več edino v primeru da je gej ... Ma dejte no

Tako kot Dioniz imam tudi jst dobrega prijatelja, s katerim se razumeva res samo kot prijatelja in nič več ...
Ne pravim, da se ne more zgodit, da bi se en od prijateljev zaljubil v drugega, ker se mi je tudi to že zgodilo, dvakrat (in sem potem mogla prekinit prijateljstvo, ker je postal tip preveč vsiljiv) .. Pravim samo, da prijateljstvo med moškim in žensko JE možno, pa ne samo v primeru ko je tip gej al pa ženska grda

Let's swim to the moon .....
-
- Cosmopsiho
Libido. napisal/-a:Tako kot Dioniz imam tudi jst dobrega prijatelja, s katerim se razumeva res samo kot prijatelja in nič več ...
Kaj pa on? Se tudi razume s tabo samo kot s prijateljico?
Poznam primer, ko sta bila ženska in moška kar več kot pet let dobra "prijatelja" in ona je tudi vedno trdila, da se super razumeta "kot prijatelja" in da med njima ni ničesar drugega.
Pred enim tednom pa jo je hotu spravit med rjuhe.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- Angel in devil shoes
- Komunikatorka