Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

amark31 napisal/-a:
čuftika napisal/-a:tale tema pa buri duhove :wink:
amark 31, mogoče te pa ljudje ne jemljejo resno glede na tvoje pisanje v drugih temah in odpiranje res neumnih tem, hvaljenje o dolžini "svojega" pa še bi se kaj najdlo... No, vsaj jz te ne jemljem resno. Think about that!

Ni pomembno, kdo kaj napiše, ampak kaj je napisal. Vsaj moralo bi biti tako.

O odpiranju neumnih tem... pa kdaj drugič. off topic

ja, že že, ampak če pa ga skos mimo brcaš, v vseh temah, tut v tej...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

amark31 napisal/-a:Danes pa sem dobil takle ZS od Alwaleeda, strpnost, zrelost in sprejemanje drugačnosti s katerimi se ponaša vanished in the haze...

Od: Alwaleed
Za: amark31
Objavljeno: Sob Apr 17, 2010 22:20
Naslov sporočila: ... Citiraj sporočilo
Alwaleed napisal/-a:Žal mi je zate, ker si v tisti kategoriji ljudi, ki so ravno dovolj zabiti, da mislijo, da vse vejo. What a fucking retard. Fuck you.

ojoj, zdaj si ga pa razkrinkal :eek: res ti je blo treba objavit tale ZS na forum :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Fight, fight :argue: :box:

Mal počakte, da si grem po kokice :!:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

positive vibration napisal/-a:Fight, fight :argue: :box:

Mal počakte, da si grem po kokice :!:

Se lahko zraven usedem, mislim, da ne bo nihče opazil. :)
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Dejte se umirit z neprimernimi komentarji in se držite teme. :evil:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Alwaleed napisal/-a:
Dosti laže bi dobil za seksat, če bi lagal, da sem sam.

Jaz pa mislim, da je ravno obratno, zasedenemu tipu je veliko lažje kakšno postransko spravit v posteljo, kot pa samskemu.Sploh če ima lepo žensko.Vsako bo zanimalo, zakaj je ta tip tako poseben, da je tako lepa ženska z njim.Če si nesamski in obenem imaš partnerko privlačnega videza, imaš na trgu avtomatsko višjo ceno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

neumnost.
če ima povprečen tip lepo žensko je zato, ker si boljšega ni mogla uloviti, in so jo vsi "ta lepi" zajebali. povprečnega ima, zato ker je bolj varen in bebec.

samskim ženskam so bolj všeč samski moški, ker je vsaj minimalna šansa za vezo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional napisal/-a:neumnost.
če ima povprečen tip lepo žensko je zato, ker si boljšega ni mogla uloviti, in so jo vsi "ta lepi" zajebali. povprečnega ima, zato ker je bolj varen in bebec.

samskim ženskam so bolj všeč samski moški, ker je vsaj minimalna šansa za vezo.

Tebi se pa res od daleč vidi, da si mlada in zelena.Ženskam so vedno bolj zanimivi zasedeni moški, če je tip star okoli 30 samski, se skoraj vsaka sumničavo sprašuje, ali ni s tipom nemara kaj narobe, da ga nobena noče.Pa če je ne vem kako lep.

In obstaja 100 razlogov, zakaj sta dva skupaj.Logično, ker za tvoje življenske potrebe skrbijo starši, pri tipih gledaš izključno na zunanjost. Ko boš morala sama skrbeti zase, boš pa nemara razumela, zakaj ene ne gledajo samo na "lepoto" tipa in da je življenje malce bolj pisano, kot si ti predstavljaš.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

On topic, odprtih vez ne razumem ravno, verjetno sem preveč konzervativen.Težko si predstavljam, da bi jaz kot nesamski imel od svoje ženske proste roke, da imam zraven še kakšno loverko in da bi proste roke dal svoji ženski.Verjamem pa, da komu lahko taka veza funkcionira, vsakemu svoje.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

amark31 napisal/-a:Ne trdim, da nekdo, ki ima odprto zvezo ne more imeti razpucano v glavi, kot praviš ti, trdim pa, da nima nič bolj razpucano v glavi, kot nekdo, ki je v "normalni" zvezi ali pa gay ali kaj tretjega. Trdim tudi, da nekdo, ki ima odprto zvezo ni na višji stopnji zavesti, kot večkrat ponovi Alvaleed.

se strinjam :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:
Tebi se pa res od daleč vidi, da si mlada in zelena.Ženskam so vedno bolj zanimivi zasedeni moški, če je tip star okoli 30 samski, se skoraj vsaka sumničavo sprašuje, ali ni s tipom nemara kaj narobe, da ga nobena noče.Pa če je ne vem kako lep.

In obstaja 100 razlogov, zakaj sta dva skupaj.Logično, ker za tvoje življenske potrebe skrbijo starši, pri tipih gledaš izključno na zunanjost. Ko boš morala sama skrbeti zase, boš pa nemara razumela, zakaj ene ne gledajo samo na "lepoto" tipa in da je življenje malce bolj pisano, kot si ti predstavljaš.

mogoče pa ravno zato, ker mi še ni potrebno materialistišno razmišljat, si lahko izberem in sem s tipom, ki je po mojem okusu, ki mi je dejansko všeč, ne pa iz preračunljivosti.

seveda, če je tip star 30 let in je samski, je nekaj narobe z njim. ampak mene ne zanimajo (več) tako stari.
ti pa si si itak tik pred zdajci ujagal eno kao idealno babo, da zdej nisi eden od takih.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Če je tip pri 30-tih samski, lahko pomeni tudi, da se je razšel.
Ker potemtakem, kakor hitro se npr poročiš, si nekaj let v vezi, se ločiš, greš narazen nimaš več šans za novo vezo, ker je itak nekaj narobe s tabo?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to je predsodek od Džekija, ki jasno pove, zakaj je on v zvezi.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

A, tako...ja no, na mestu mi ni bila njegova objava o višji vrednosti na trgu, če imaš povrhu še privlačno žensko.
Jah, pač nimamo vse želje po dokazovanju, kaj vse lahko dobimo, ane.
Ker tudi če bi jo imele, bi šle potem še na duhovnike ali pa na homoseksualce, ki so veliko težji oreh kot pa zasedeni tipi.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

tipi 30+ so samski, ker so kreteni (tu ni nikjer govora o tistih, ki so se razšli). ker gledajo na žensko kot na materialno dobrino, kot na svoj kos garderobe (ki ga lahko odložijo vsakič ko ga kdo pokliče za pivo!). ker kakor hitro ženska noče, da se njen tip vse vikende "goni" okrog s svojimi "prijatelji" je "tečna baba". v resnici so pa oni tisti, ki ne ločijo kaj je pomembno in kako se "igra" v zvezi.

da ne boste mislili, da mojega tipa nikamor ne pustim, obratno. lahko dela kar hoče in kadar hoče. a ker sam ve do kakšne "meje" lahko on pohaja zase (in obratno), ne prihaja do konfliktov.

in teza, da ženske padajo na zasedene je absurdna. na zasedene padajo le zasedene, ki niso srečne v vezi.

glede odprte zveze sem pa itak že povedala, da zame to ne obstaja. to je sistem strahopetcev. to ni zveza. v družini tudi ni 3 mam in 5 očetov. je le ena mama in en oče. če se kdo gre odprte družine je to nek drug sistem, ni pa družina. tako je tudi pri zvezi. naj imajo kar in kakor hočejo, a zveze nikoli ne bodo imeli.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Odgovori