V_Rose_V napisal/-a:spontano, brez zmenkov? kak to misliš? ne vem no..jaz pod "zmenek" jemljem prvih nekaj srečanj..recimo vsaj 5...da sploh spoznaš malo človeka
z nikomer ni blo tko, da bilahko rekla evo dons grem pa na zmenk! S prumu resnmu tipam sva bla fuuul dobra kolega in pol je to postopoma prerasl v mal več
 pred njim nism mela neke resne zveze...vse bolj tko po 3-6 mescou k so se že začele zgrešeno (takrt je blo ful moderno prašat a bi ti hodila z mano  
 ) pa mladi smo bli in tud ni blo lih zmenkou... z zdejšnmu fantam sva pa zacela tko spontano d bl neb mogla...dobila sva se pred njegovim blokom da mu vrnem japanke (ker so se mi na maturanco strgale pa mi je on svoje posodu) me je povabu gor, mal debata, gor dol...ga klice en skupn kolega ce pride na zurko in me je kr s sabo povabu pol sva pa na zurki bluzila in sm ga js prasal kaj zj (glede na to d je meu punco) in pol on rece d bi ce bi js pa sm rekla d bi in tko se je zacel...
tko da RES nism sla se nikol na zmenk

, in da mam napačno barvo pudra), dam ponavadi list kar fantu, da mi pisno odgovori na vprašanja, jaz pa med tem pišem sms-e kolegicam