Džeki napisal/-a:Ja, tipična kvazi-dilema moderne slovenske urbane ženske.
1."Itak sem sama sebi dovolj".
2."Po drugi strani bi rada imela nekoga".
3."Najprej jaz...potem pes...potem tip...mogoče."
4."Noben ni dovolj dober zame".
Punčke, malo šole življenja.Ko sem bil star okoli 25, so moje vrstnice, ki so vsaj približno zgledale, lahko odpikale vsak dan 10 tipov.In izbirale, kot v restavraciji.Ti ja, ti ne...
Zdaj je zgodba malo drugačna.Po 30 ima ženska na trgu bistveno nižjo ceno, razen, če ni res izjemna lepotica in osebnost.Ja, vsekakor, vedno lahko pride "boljši".Pasivna vloga "jaz izbiram" je zelo udobna...Ampak, vsaka s flozofijo, da noben ni dovolj dober zanjo in da vedno lahko pride boljši, mora računati z veliko verjetnostjo, da bo ostala sama.
Poznam cel kup samskih žensk, starih okoli 35, ki še niso imele veze, dalšje od 2 leti. Vse so igrale na filozofijo "noben ni dovolj dober zame".Marsikatera v tej igri ostane sama, saj kvalitetne tipe (da ne govorimo o izjemnih, ki jih je res peščica) pač dobijo lahko le nekatere..
Hm, tiste, ki igrate igro "hočem glavni dobitek na lotu", ste pripravljene tudi na poraz? Zavedati se namreč morate, da imate vveliko tekmic.In zakaj bi si res res kvaliteten tip želel ekskluzivne veze prav z vami? To se vprašajte, kar se da samokritično.
strinjam se z zgoraj napisanim.
Se kr najdem v tvojih stavkih, seveda v obdobju ko sem bila samska, menila sem namreč da sem sama sebi zadosti, po drugi strani so bili dnevi ko bi si želela imeti koga ob sebi... Zej pa to da noben ni dovolj dober je pa druga zgodba, kdo pa pravi da si ti dovolj dobra zanj (se nanaša na katerokoli žensko, da ne bo kera užaljena). Si pač zbereš fajnega in greš z njim v zvezo, s kr enim ne greš poskušat srečo.
Po 30. letu se ženskam že zelo mudi, tudi zarad biološke ure, takrat je težko najdi ustreznega partnerja, saj so ta kvalitetni že zasedeni in si ustvarjajo družine... To pa da se je ena ogasila na forum da se pohvali da je pri 35 (nekaj takega) ujagala dobrega fanta, jah, to je bolj izjema kot pravilo, je mela srečo... In nimajo vse te sreče. Ampak seveda v mladosti je treba uživat, čim več partnerjev skos dat (takšno je mnenje večine), potem pa jokajo da na koncu sami ostanejo. Se mi kaj smilijo? Absolutno da ne, vsak spi tako kot si je postlal