Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Sploh ni neumno, smešno to da se daš dol že prvi dan. Saj tudi sama nisem čakala, tako da bi bilo malo čudno da bi se mi to zdelo grozno.

Ampak pravim pa da mi je smešno kako ne morete nekateri sprejeti, da eni punci to res mogoče mal več pomen in si želi počakati da fanta mejčken bolj spozna. Še bolj neumni so mi pa posti, kjer opisujejo kakšni so tisti tipi ki punco zares čakajo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

nanamiša napisal/-a:Sploh ni neumno, smešno to da se daš dol že prvi dan. Saj tudi sama nisem čakala, tako da bi bilo malo čudno da bi se mi to zdelo grozno.

Ampak pravim pa da mi je smešno kako ne morete nekateri sprejeti, da eni punci to res mogoče mal več pomen in si želi počakati da fanta mejčken bolj spozna. Še bolj neumni so mi pa posti, kjer opisujejo kakšni so tisti tipi ki punco zares čakajo.
:ja:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

zadnjič sem govorila s kolegico, se zgovarjava o enem..
pa reče ona: "pa ne pusti ga en mesec čakat"
jaz: "zakaj ne?"
ona: "aja, dejansko bi ga? ja, to se zgodi na tretjem zmenku..."

sej ne da bi me motilo kdaj gre kdo med rjuhe, jaz grem ko mi pač sede to, pa tudi če je dva mesca po tem ko začneva hodit na zmenke. pogledala me je pa kot da sem frigidna če se ne dajem dol na tretjem zmenku..
:roll:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beniaminnie »

Mah, najbolj so mi smešne tiste, ki čakajo na seks pol leta, in so zanje vse, ki se dajo dol po 2 mesecih kurbe :D
Jaz sem pač tako hitra, kakor mi sede, nimam neke določene časovne meje, po kateri bi se ravnala.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

beniaminnie napisal/-a:Mah, najbolj so mi smešne tiste, ki čakajo na seks pol leta, in so zanje vse, ki se dajo dol po 2 mesecih kurbe :D
Jaz sem pač tako hitra, kakor mi sede, nimam neke določene časovne meje, po kateri bi se ravnala.

To znamo pa sam "babnce" bit tako zlobne.. =)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer_ »

mateja79 napisal/-a:No na prvem zmenku jaz sigurno ne bi, ker če človeka prvič vidim ima zaradi mene lahko tudi aids. Sicer tudi na drugem, tretjem ne veš, ampak vsaj malo potipaš v kakšnih krohih se nahaja, kaj počne, kje hodi,... malo pravim, za več pa rabiš čas.

To ali ima kaj, lahko veš samo tako, da se testirata in nikakor drugače...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

dala sem:
- po več kot pol leta in iztržila večletno vezo
- po 2 mesecih in iztržila pol letno vezo
- dala takoj oz. hitro in nisem iztržila nič (ponavadi tudi ni blo namena)

tko, to naj vam bo v poduk :lach:
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka

Tamala_mrha napisal/-a:Jaz se pa strinjam z Džekijem. Nekatere jemljete seks kot nekaj, kar je sveto in ker so vam vcepili (družba, mediji, kdorkoli že pač) v betice, da je edino pravilno, če fanta pustite čakati mesece, ker bo potem pa zagotovo imel o vas dobro mnenje in boste videle koliko mu zares pomenite, se uklonite temu, ker mislite, da boste sicer izpadle neresne ali celo lahke. Potem takem nekatere smatrate seks kot nekaj, kar dajate, a same ne uživate v tem? Če temu ni tako, potem s to svojo bedno taktiko odlašate za brezveze, po eni strani pa mi take delujete že skorajda zavrte, da zdržite mesece ob fantu, ki vas ne pusti hladne, brez seksa. :? Ko je med dvema kemija (ja, obrabljena fraza, a vsi vemo, da brez tega ni nič) v vseh pogledih, je seks nekaj, kar se zgodi spontano, ne pa načrtovano, češ ko preteče tretji mesec bova prišla do tega poglavja. Zakaj bi bil sam sebi ovira pred nečim, česar si želiš, a te neka nelogična načela prepričujejo v kontra smer? Ko se zgodi, se pač zgodi. Ne vem kaj bi naj bilo sramotnega na tem, da že po enem tednu seksate s fantom, ki vam je všeč, pa se recimo po tem ne razvije vse po pričakovanjih? (razen če vam je všeč prvi, ki se vam malce nasmiha in se že vidite v zvezi z njim - potem se številka lahko hitro nabere) Pač vidiš, da to ni to in greš naprej. Nekatere pa to razumete kot "dala sem mu, izkoristil me je in stisnil rep med noge ter ciao bella". V bistvu večina žensk ne more sprejeti dejstva, da moški (z zdravo mero samozavesti) lažje doumejo, da ženska A ni edina in da lahko najde kakšno drugo, s katero se bo prav tako (ali pa še bolj) ujel in ne bo igrala ledene kraljice z odlašanjem s seksom kot da je to nekaj, kar vsak moški išče pri ženski, medtem ko veliko žensk razmišlja v smislu, da je moški A edini, s katerim si predstavlja skupno življenje usw. Pa saj ne živimo v času, ko je Adam imel na izbiro samo Evo in Eva samo Adama. :wink:

Se strinjam...

Menim, da je dobro, da ženske same pri sebi ugotovijo kako to na njih vpliva, če bodo postale čustvene takoj po prvem sexu, potem se pač ne iti tega hitro (da ne bo obtoževanja, "stisnil rep med noge in ciao bella") in počakaj na takrat ko ti pač je.. Partnerji s podobnimi pogledi na zadeve se ponavadi skupaj spravijo. Ljudje smo si med seboj različni in tudi situacije so različne včasih tako, včasih drugače, kakor pač pride. Če slučajno pride do tega hitro in me tip nima za girlfriend material, potem ima ta tip itak prenizko samozavest, ni moj boyfriend material ker pač nima enakih pogledov na zadeve in je bil pač samo trofeja. Partnerstvo je vse kaj več kot samo fizična združitev.
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka

delusional napisal/-a:dala sem:

Ker ti si statistično reprezentativna! Kot sem rekla prej, vsak pač po svoje, podobni interesi pašejo skupaj...

Čisto tako, kot si je lahko katera druga: Vzela takoj, in "iztržila" večletno vezo z njej podobnim človekom seveda.
:lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Summer_ napisal/-a:

Ker ti si statistično reprezentativna !

Čisto tako, kot si je lahko katera druga: Vzela takoj, in "iztržila" večletno vezo
:lol:

takih izjem je bolj malo. mogoče v kakem primeru, ko sta se prej več let že poznala.

jaz pa hodim na zmenke z neznanci in ne s pobi z mojega sela, ulice ali bloka, niti s kolegi od kolegic/bratrancev in podobno.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Čakanje pol leta? Vzamite v poduk, da si bo vsak tip, ki tako dolgo čaka, ta čas radosti iskal drugje, če vsaj malo da nase.Prav govoto mu nima nobena ženska pravice predpisati celibata.

Tudi to vzamite v poduk, tiste, ki mislite, da je čakanje nekakšen varnostni ventil. :cool:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

delusional napisal/-a:dala sem:

se ne strinjam ravno s tem, čakanje nima ravno neke povezave z dolžino trajanja zveze...
Če čakaš več kot pol leta ti noben ne garantira da bo zveza trajala več let, prav tako če čakaš 2 meseca ne vem zakaj ne bi to moglo trajal več kot pol leta...ni nobene logike. Odvisno od tega koliko sta partnerja resna in kaj si želita...
Aja, jz sm čakala 2 meseca pa vsak z mojim več kot pol leta skupi
:P tko da tole gor navedeno že ne bo držalo, niti je kak poduk komu lahko. Se pa strinjam da če z kom greš v postlo na prvem zmenku, verjetno o tebi ne bo mislim da si ne em kak resna, se pa še zmeraj iz tega lahko razvij resna zveza.
In kot je že Džeki povedal, čakanje res ni noben varnostni ventil. Nej samo v razmislek navedem primer mojega kolega, ki se je zapletel z nedolžno punco in zdej pač čaka na to da bi bila ona pripravljena in seveda trpi s pomanjkanjem sexa, ona pač tak ne vem kaj zamuja...No in mi je reku da ne ve če bo dolgo zrdžal brez sexa, pa komi sta začela, če bo nuja se bo šel spraznit drugam k kakšni ženski vprašljivega morala, kot sam pravi. Če tega ne bi slišala, ne bi verjela, tak pač je, žal :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Matematično dejstvo je, da zveza traja vsaj pol leta, če čakaš pol leta.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jullia_ napisal/-a:Matematično dejstvo je, da zveza traja vsaj pol leta, če čakaš pol leta.

pa še res je :D :respekt:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

js seksam, ko meni to paše, ne ko bi se spodobilo.

kr hitro načeloma :) nazadnje je šel prvi uradni zmenek čisto fajn (ok, vidla sva se že prej parkrat) in se je končal s seksom.
glede na to, da sem bila povabljena še na drugega, tretjega in zdej me čaka četrti, očitno ni tako zlo zgrešena poteza.
al me pa ma samo za sex. fine with me. (čeprav po mojem to ni to, ker bi on na neke kave hodu pa kaj js vem kaj še vse).

načeloma zagovarjam sex na prvem zmenku (oz. sex zgodaj v fazi spoznavanja), da vsaj veš pri čem si.
al sem pa samo že dovolj stra, da je sex neka logična posledica zmenka.. na kave lahko hodim tudi s frendicami.
Odgovori