Spolno nadlegovanje na delovnem mestu

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

jaz bi bila prijazna z njem in mu lepo povedala, da si sicer zelo želim ostati v tej službi, ne odobravam pa njegovega početja in si tega tudi ne želim. vprašala bi ga, če je možno, da s tem preneha in vse skupaj pozabita, drugače pa si boš prisiljena iskat drugo službo.

nekih groženj ipd se jaz nebi šla, ker ne boš daleč prišla s tem. je le tvoj šef in boš popušila ne glede na to, kok ljudi vpleteš v situacijo. jaz bi probala na lep način, in če ne rata, pač ni druge, kot da greš. če mu boš grozila, bote samo v slabih odnosih in itak ne boš mogla dolgo tam delat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Js sploh ne bi razmišljala o drugih opcijah kot o tej, da zamenjam službo.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jaz sem imela enkrat podoben primer, pa sem šefu dala jasno vedeti, kje mu je mesto in je blo potem vse ok. celoten čas ko je bil on moj šef mi ni upal nič več reči (tudi glede službe ne) in se mi zdi da je kar imel rešpekt pred mano. je pa to odvisno od človeka, lahko da bo še bolj silil in potem pač ni druge kot da menjaš službo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

raje delam za manj denarja nekje drugje kot pa da bi mogla prenašat take stvari!
Js osebno nebi mogla delat nekje kjer se ne počutim varno!
A pol če bi te prisilu v nekj bi ti vseeno pol to nrdila in še vedno ustala tam zart dobrega plačila?
Odgovori