Spletne trgovine
-
- Cosmofrik
estellle napisal/-a:Jaz sem tud že naročala iz Feel Unique, super trgovina, hitra dostava pa brez poštnine
Kako si pa plačala? Jaz sem hotela včeraj nekaj naročit, tako da bi plačala z Mastercard. Vse je bilo cool, dokler mi ni vrglo security code. OK, tisti aparatek, kjer vpišeš poziv in ti potem da kodo imam doma in vedno, ko sem naročala in je bilo potrebno vpisati kodo mi je šlo v redu. Včeraj pa mi kode ni hotelo sprejeti in ne vem zakaj. Kakšno mnenje?
Sm pogledala in pomoje ne pošiljajo v Slo. In če prav zastopim zaračunajo za internacionalno pošilko malo več kot 30 dolarjev, e je vrednost kupljenega od 0 - 25 dolarjev. Torej plačaš še enkrat več? Al kako gre to?
So mi full lepe kopalke pa poceni so tut, tko da e katera ve kaj več o tem?
So mi full lepe kopalke pa poceni so tut, tko da e katera ve kaj več o tem?
Our passion is our strength <3
Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani
Že vidim da se ne bom mogla upret

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
*mala* napisal/-a:Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani![]()
Koliko časa rabi njihova dostava? Jaz sem naročila že 10dni nazaj maskaro in še zdaj ni prišla
- razmazena_maca
- Debatorica
jaz pa sem svojo ysl volum effet faux cils maskaro naročila preko www.vsezame.si pa sem čist onavdušena. (omg, DIŠEČA maskara?!
)

spice girl napisal/-a:*mala* napisal/-a:Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani![]()
Koliko časa rabi njihova dostava? Jaz sem naročila že 10dni nazaj maskaro in še zdaj ni prišla
Naj bi bila 5-7 delovnih dni. Pomoje bo drug teden prišlo. A si dobila mail kdaj so odposlali?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
*mala* napisal/-a:spice girl napisal/-a:*mala* napisal/-a:Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani![]()
Naj bi bila 5-7 delovnih dni. Pomoje bo drug teden prišlo. A si dobila mail kdaj so odposlali?
Ja, pred enim tednom. Upam, da bo v ponedeljek
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
- Dreamer_90
- Sramežljivka
- Kraj: Velenje