Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
estellle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a estellle »

Jaz sem tud že naročala iz Feel Unique, super trgovina, hitra dostava pa brez poštnine :cool:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

No jz sm včeraj prvič naročila iz Asos :) komaj čakam do dobim. mi je blo pa nekaj čudno, plačeval je fotr ker ma PayPall odprt, in je hotu preko paypalla plačat, pa ni šlo. Imate mogoče kakšne izkušnje s tem? No sej potem je pač plačou s kreditno pa je blo rešen :)
Our passion is our strength <3
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

estellle napisal/-a:Jaz sem tud že naročala iz Feel Unique, super trgovina, hitra dostava pa brez poštnine :cool:

Kako si pa plačala? Jaz sem hotela včeraj nekaj naročit, tako da bi plačala z Mastercard. Vse je bilo cool, dokler mi ni vrglo security code. OK, tisti aparatek, kjer vpišeš poziv in ti potem da kodo imam doma in vedno, ko sem naročala in je bilo potrebno vpisati kodo mi je šlo v redu. Včeraj pa mi kode ni hotelo sprejeti in ne vem zakaj. Kakšno mnenje?
jz_osebno
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jz_osebno »

Meni je najbol všeč Forever 21, super stvari.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

^^ Od kdaj pa Forever 21 pošilja v Slo? :gruebel:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Sm pogledala in pomoje ne pošiljajo v Slo. In če prav zastopim zaračunajo za internacionalno pošilko malo več kot 30 dolarjev, e je vrednost kupljenega od 0 - 25 dolarjev. Torej plačaš še enkrat več? Al kako gre to?
So mi full lepe kopalke pa poceni so tut, tko da e katera ve kaj več o tem?
Our passion is our strength <3
ksokso
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ksokso »

Je katera že naročala iz tukaj: http://www.modcloth.com/store

Super stvari so ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani :wink:

Že vidim da se ne bom mogla upret :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

*mala* napisal/-a:Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani :wink:

Koliko časa rabi njihova dostava? Jaz sem naročila že 10dni nazaj maskaro in še zdaj ni prišla
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

jaz pa sem svojo ysl volum effet faux cils maskaro naročila preko www.vsezame.si pa sem čist onavdušena. (omg, DIŠEČA maskara?! :D )
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

spice girl napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Na feelunique.com imajo -10% na vse do nedelje zvečer. Koda je na njihovi FB strani :wink:

Koliko časa rabi njihova dostava? Jaz sem naročila že 10dni nazaj maskaro in še zdaj ni prišla

Naj bi bila 5-7 delovnih dni. Pomoje bo drug teden prišlo. A si dobila mail kdaj so odposlali?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Cintia »

Moj paket je potreboval 8 delovnih dni.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

*mala* napisal/-a:
spice girl napisal/-a:

Naj bi bila 5-7 delovnih dni. Pomoje bo drug teden prišlo. A si dobila mail kdaj so odposlali?

Ja, pred enim tednom. Upam, da bo v ponedeljek
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Vidim, da vas je kar nekaj že nakupovalo na feelunique.com, pa me zanima če se da z Maestro kartico tudi plačat, al samo z Viso in Mastercardom? Sprašujem predvsem zato, ker drugje ponavadi ne gre skozi, ker gnjavi za CVV številko. :(
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
Dreamer_90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Dreamer_90 »

jst pa najbol prakticiram ebay...glihkar naročila komplet šablon za poslikavo nohtekov :love: ...pa fajn je ko ma ogromno stvari free shiping...
Odgovori