Slikce iz japonskega Rolling stone-a:
1
2
3
4
5
6
 Nism hotla nč napisat, ker mi ni blo tok všeč
 Nism hotla nč napisat, ker mi ni blo tok všeč   Mislm, vokali so bli super, performans je bil super, sam ni mi pa pasal to skp... ma sej ubistvu ni pomembno kaj jst mislim, vsi prehvaljujejo tale nastop in to je važno
 Mislm, vokali so bli super, performans je bil super, sam ni mi pa pasal to skp... ma sej ubistvu ni pomembno kaj jst mislim, vsi prehvaljujejo tale nastop in to je važno  
 A turneje v Evropi pa verjetno še ne bo kmal.
 A turneje v Evropi pa verjetno še ne bo kmal.
 Čeprav men tud včer ni najbolj normalen deloval (v bistvu mi že kar nekaj časa ne deluje več tak
 Čeprav men tud včer ni najbolj normalen deloval (v bistvu mi že kar nekaj časa ne deluje več tak  sam tist komentar je pa neprecenljiv)
 sam tist komentar je pa neprecenljiv) 

Ker že če pogledaš kakšno UK ali USA lestvico vidiš da se pol izvajalcev ne predvaja sploh pri nas (pa čeprav presneto uspešni druge). In tak al tak se skoz iste vrtijo
 Ker že če pogledaš kakšno UK ali USA lestvico vidiš da se pol izvajalcev ne predvaja sploh pri nas (pa čeprav presneto uspešni druge). In tak al tak se skoz iste vrtijo  
 Sam bom probala (vem, da sm lani takoj po finalu neumno poslala te mejle, pa je useen en radio (men se zdi da fantasy) zavrtel No boundaries in pol še Time for Miracles. Tko da ne bom obupala (zaenkrat).
  Sam bom probala (vem, da sm lani takoj po finalu neumno poslala te mejle, pa je useen en radio (men se zdi da fantasy) zavrtel No boundaries in pol še Time for Miracles. Tko da ne bom obupala (zaenkrat).