Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

gejba napisal/-a:Crazy About Color edicija je že na prodaj.

Slika
Ohjoj, jz bi jih mela sam zarad pokrovčkov, so tko srčkani :D,
sicer pa nimam namena nč od tega kupovat (rdeča ni zame, vijolčnih mam že n odtenkov, modro-zelen je pa premal zelen in preveč moder zame).
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

gejba napisal/-a:Crazy About Color edicija je že na prodaj.

Slika

Ahhhh vse tri bi, sploh pa zelenkota!! Grem jutri gledat, sam sigurno mi bojo spet vse pobral pred nosom. :(

Prihajajoče kolekcije mi pa sploh ne potegnejo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Gejbika, ti vedno dobiš vse lake, pa če je ne vem kako omejena kolekcija-mimogrede, o platah v DM-u ni bilo niti sledu, v Mb-Mulerju pa še manj, tako da ni bilo nič iz nakupa.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Prijazni ljudje podpirajo mojo obsedenost in mi prinašajo manjkajoče laka iz vsepovsod. :oops:
Hvala, ker si pogledala.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Aaaaaaa ne morem verjet, v lokalni Tuš drogeriji so dobili Essence stojalo! Sem ubodla Mr. Big-a in Carrie, jupiiiiii. :scherzkeks:

Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^aja, glede te kolekcije me neki zanima (nikol se nisem lotila vprašat v trgovini, ker me je vedno minila gužva okol stojal): a se jih da posamično kupit al pridejo v kompletu oz. v paru, je treba oba vzet?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Posamično so :wink: Dobro ime laka drgač :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če katero zanima- danes so imeli v DM v CP čisto polno stojalo Crazy About Color kolekcije. Pa imam modro-zelenega :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Agica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Agica »

LuvDancin, lepa manikura! :razz: jst pa v DM-u nisem še zasledila nove kolekcije, imajo še fashionisto! :cry: no, mi primankuje časa za it kam bol daleč... upam, da še kaj dobim!
Agica
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja, pa še to! se opravičujem če je katera o tem že pisala, poklikala sem po forumu, pa nisem nič dobila (iskalnik mi ni prav jasen...) kaj je že katera imela umetne trepalnice od essence? nikoli nisem še imela nobenih, zato bi bol iz radovednosti poskusila kar te od essence... kaj svetujete? hvala :)
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Agica napisal/-a:Aja, pa še to! se opravičujem če je katera o tem že pisala, poklikala sem po forumu, pa nisem nič dobila (iskalnik mi ni prav jasen...) kaj je že katera imela umetne trepalnice od essence? nikoli nisem še imela nobenih, zato bi bol iz radovednosti poskusila kar te od essence... kaj svetujete? hvala :)

Jst sm jih že probala enkrat. Niso nič kej posebnega, sicer so mi zdržale kr neki časa, sam me je blo skos strah, da mi bodo padle dol, ker ne držijo kej preveč dobr pa, ko sm dala maskaro po njih so šle tko čudn na pajkasto skupi in so ble pol sam še za stran vržt. Tko da za probat enkrat so vredu sam za kej ful nosit skoz pa a-a :D
Agica
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala za info :) no, za 3 € bom riskirala ! upam da mi jih uspe nalepit
Uporabniški avatar
gejba
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJ
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gejba »

Into The Wild kolekcije je že pri nas.

Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hočem, ampak res hočem srednja dva :D Upam, da lov uspe. Še posebno svetlejši je super.
Odgovori