Ob čem se zjočete?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ste se že zjokali ob kakšni pesmi/filmu?

da
363
93%
ne
26
7%

Skupaj glasov: 389

Uporabniški avatar
mariposa18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mariposa18 »

Jaz sem tud taka čustvena duša...jokam se skor pri vsakem filmu, pa naj ima srečen ali pa žalosten konec :oops: ja vem, frikica, ampak kaj naj, taka sem :) ...ob pesmih pa čist odvisno, če me pesem spomni na kak poseben dogodek, se tud razjočem...
Tudi drugače se večkrat razjočem, če me kaj prizadane, ker pač na tak način najlažje prebolim.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Meni učasih prteče kašna souza ko je kašn ganjen prizor al pa konec, ampak ponavadi zto k sm že mal razdražena k mam kašne probleme al kej podobnega, prizori me pa še dodatno ganejo. Ob muziki pa mogoče je kašn komad ki se najde, ko me spomne na kej gozno hudega, pa pol me stisne.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Pri pesmih nikoli, pri filmih pa redko.. :) Včasih gledam film z namenom da se zjočem, samo ne deluje vedno :D
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Jst tud zlo redko jokam - največkrat, če sem v fazi visokega nihanja hormonov :D Drugače pri pesmih nikoli, pri filmih pa redko. Me pa najbolj prizadane, če je v filmu vključena kaka žival pa le-ta trpi al pa celo umre (en film od kužka Skipa je tak - čist sm fuč na koncu). Al pa tko kake krute usode ljudi me prizadanejo al pa neuslišane ljubezni...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a T|gr|cA »

ja pr filmih zlo doskrat jokam...npr: Titanic, P.S. i love you, marely&me, seven pounds in še bi lohk naštevala...dost jih je no

pa jokam tut ob kakšni pesmi...npr: Danijea- da je sladje zaspati, Tony Cetinski- nek te zagrli netko sretniji
je pa res d ne jokam vedno...če sm že tko žalostna in pol slišm kak ta komad k mi vsebina odgovarja v trenutni situaciji al pa d me spominja na nekoga/nekaj pol jokam...

ja jst pravm d solze čistijo dušo :)
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

nazadnje sem resnicno jokal ob filmu Dead Man Walking. Vam ga priporocam. Ce je mene spravo v solze pa se zeeeelo redko jocem kako bo sele puncam naredo :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mene ponavadi ganejo, ne pa nujno tudi spravijo v jok pesmi od Yann Tiersen-a (pianist), ker so take življenjske... no, vsaj meni se zdijo, ker se v glasbo vživim. V jok me je spravil film Lužinova obramba, pa še par takih je. :)
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Mene spravijo v jok kakšne pesmi ki me spomnijo na stare prijatelje ali žalostne dogodke. Pri filmih pa jočem res pogosto, kr se hitro vživim v tisto zgodbo in sočustvujem. :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Pri pesmih zlo redko jočem, me ni še katera posebej ganla.
Jočem pa skoraj zraven vsakega filma ne glede al je drama, komedija, romantičn... :D

Ampak še ni bilo filma ki bi prekosil Jesensko pripoved.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

Huh,
filmi: Titanic, Jesenska pripoved, The Notebook, A walk to remember, The Click, Marley & Me, Sweet november
pesmi: če me spomni na kaj takega

Drugače pa tut pri kakšnih resničnih zgodbah alpa kar tko, če me kej užalosti (:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ob pesmih ne jokam.Nikoli.Sploh.
Film, ob katerem pa vedno potočim solzico je pa Memoirs of a Geisha.
Že takoj na začetku se preveč vživim v zgodbo, ko ločijo sestrici, na koncu pa ob prizoru, ko se po letih srečata in objameta....meni najboljši film....
The world is as you are.
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beniaminnie »

Mene pa najbolj udari kombinacija (v filmu) kakšnega ganljivega posnetka, ob spremljavi dramatične pesmi :) da bi pa jokala samo ko pesem slišim, to pa mislim da še nisem.
Uporabniški avatar
baroque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a baroque »

titanik, resnične zgodbe, kakšni dokomentarci ki ljudem spremenijo življenje, ljubezenski filmi,..

jokica hehe
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kužapazi »

js sm se zjokala ob tej pesmi
Avation - You Were My Everything

..stem d sm šla narazen s fantom, in takrat mi je blo še kr dost hudo po njem. je pa zlo lep komad..
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Goflaa.* »

js sm pa od musk jokala sam pr Apologize od One republic. :cry: Ka sva takrat z fantom nehala...

Od filmou pa tut doskat joka. Sm bol soft dušca. :grosseaugen:
Jokala sm najbl pr:
-A walk to remember
-Life as a house.... Pa drgač pr kašnih takih... In podobnih... :grosseaugen:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Odgovori